To je to što me zanima!

Izabrali ga za trenera mjeseca, četiri sata kasnije ispao iz lige

Nakon otkaza Alena Pardewa, Darren Moore je preuzeo klupu WBA i bio blizu ostanka u Premiershipu. Dobio je nagradu za trenera mjeseca, no samo četiri sata kasnije, WBA je ispao iz lige!
Vidi originalni članak

West Bromwich Albion je nakon katastrofalne serije, u kojoj su vezali osam poraza zaredom, sve okrenuo i bio blizu čuda. Nakon smjene Alena Pardewa, na klupu je došao Darren Moore koji je u samo mjesec dana vođenja momčadi uspio pobijediti Manchester United i Tottenham te remizirati s Liverpoolom.

Premier liga prepoznala je nogometno znanje kod Moorea i odlikovala ga je za trenera mjeseca. To su sve proslavili u klubu slikajući se s vrijednom nagradom. 

- Sretan sam, za nagradu su zaslužni svi ovdje u klubu. Bila je to velika povezanost između svih nas u klubu koja je pomogla igračima da pruže najbolje od sebe na terenu. Radimo jako dobro i lijepo je vidjeti promjenu u ovih mjesec dana i nadam se kako ćemo nastaviti dalje dobro raditi - rekao je Moore, prilikom primanja nagrade pred 118 članova kluba, od igrača do recepcionera. 

No, samo četiri sata nakon primitka nagrade - WBA je ispao iz lige

Naime, momčadi iz West Bromwicha je trebao neriješeni ishod u susretu Southamptona i Swanseaja i pobjeda u zadnjem kolu nad Crystal Palaceom. No, Southampton je pobjedom kod Swanseaja sebi praktički osigurao ostanak, a "baggiese" izbacio iz najelitnijeg ranga. 

Ova nagrada će barem biti neka utjeha za trenera i njegovu ekipu, i nada da će s trenerom kojeg je prepoznao i Premiership, već sljedeće sezone vratiti u najelitniji rang engleskog nogometa.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 09.05.2018.

    Imao je nemogucu misiju..

  • Mamatijesestra 09.05.2018.

    Stane mu 100 eura u kovanicama izmedu zubi

Komentiraj...
Vidi sve komentare