To je to što me zanima!

'Projekt galacticos' dalje ide dolaskom Trezegueta?

Nakon što nisu uspjeli u pokušaju da dovedu Zlatana Ibrahimovića i Davida Villu, vodeći ljudi madridskog kluba okrenuli su se trećoj opciji
Vidi originalni članak

Real Madrid je zainteresiran za Davida, a ni Juventus nema ništa protiv njegova odlaska, otkrio je Trezeguetov menadžer Antonio Callendo. Nakon što su propali pokušaji da dovedu Ibrahimovića i Villu, u Madridu su se očito okrenuli trećoj opciji.
- Moj klijent oduševljen je mogućnošću da zaihra u Real Madridu - kaže Callendo. Prema pisanju talijanskog tiska, Real namjerava za Trezegueta ponuditi Gabriela Heinzea, Roystona Drenthea i tome dodati određeni novčani iznos. Ostvari li se transfer, 31-godišnji Francuz promijenit će sredinu nakon devet godina.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • bosnia_80 15.06.2009.

    costa, kad je peđa mijatović zabio gol juventusu imao si pet-šest godina....i drago mi je da si već tada uvidio da je Real veliki klub, jer on to zaista i jeste;) ..ali moraš malo više poštovati nas \"stare\" navijače...s vremenom ćeš shvatiti da je Real oduvijek bio napadačka momčad (kao što je sada Barselona) ..on nije naučio da se brani, to je obično radio njegov protivnik, posebno na Bernabeu! Valjda znaš da je napad najjača odbrana, a u zadnjem derbiju Real NAŽALOST nije imao čime da napadne barselonu, zato je i primio 6 golova!...No, ta su vremena iza nas,! sa Kakom , Ronaldom koji se priključuju već postojećoj ekipi stvari se bitno mijenjaju, nabolje;)

  • costa93 15.06.2009.

    bosnia_80 iako imam 16 godina,pratim reala vec 10 godina,kada je mijatovic postigao gol protiv juventusa.Tada sam rekao e ovo je klub.Kada real gubi pla4em kao malo dete(toliko nisam plakao za moje pokojne rodbine),znam 80% igrace u istoriji real madrid,u mom gradu sam poznat kao najveci navijac reala,tako da tvoja konstatacija da nisam veliki fan,zalim , pogresna je.A to da nisam upucen i to ti je greska,mislim da ti nisi upu4en.Da je bila jaka realova odbrana ne bi primila 6 komada na bernabeu,pepe i canavaro ne bi trcali kao muhe bez glave.Jedino mi je zao jadnog Diare,koji je trcao i za gaga i za sneijdera.Da je realova odbrana jaka ne bi primila 4 komada od liverpoola.U ovoj sezoni dolazi Garay,pa to je velika promena.Jos Cabi alosno i mislim da real moze da racuna i na titulu spanije i lige prvaka........HALA MADRID

  • bosnia_80 15.06.2009.

    costa, slab si ti fan reala.. jer da jesi bio bi malo upućeniji:) znao bi da je za premoć Barselone u odnosu na Real iz prošle sezone kriv napadački dio reala a ne odbrana! dok je u ekipi igrao Rud.v.N, prethodne dvije sezone, zajedno sa Raulom i Robinjom, gdje je bila Barselona ( ispod reala na ljestvici)! povredom velikog Ruda i odlazkom Robinja Real više nije mogao parirati Barseloninom napadu... Šta fali Realovoj odbrani (ramos,pepe, mecelder..) samo se trebaju riješit Haincea..te dovesti bočnog igrača, nprMaicona ili sl... isto tako, Real ima igrače koji su trkački moćni, diara, gago, snaider...ALI falio im je neko poput Kake, ko zna sa loptom (jasno je da Snaider i Diara nisu igrači koji su mogli uposljavati Iguaina i Raula u vrhu napada) ...a da ne govorim o tome da nisu u stanju da kao Kaka sami završavaju akcije u napadu..

Komentiraj...
Vidi sve komentare