To je to što me zanima!

Prokockali loptu za pobjedu: A kad smo mi išli lakšim putem?

Hrvatska je u dramatičnoj utakmici četvrtog kola Svjetskog rukometnog prvenstva remizirala sa Srbijom 24-24, a danas igra vrlo tešku utakmicu protiv odlične Danske
Vidi originalni članak

Pet minuta prije kraja Srbija je imala dva razlike i loptu, a na kraju je opet sve bilo u Balićevim rukama. Dogovarali su se naši na time-outu 34 sekunde prije kraja, ali dogovor nije prošao. Četiri sekunde prije kraja Balić je u padu i pogodio golmana Stanića.

- Nije bio takav plan, krivo sam procijenio. Mislio sam da je ostalo manje vremena, a imao sam ga dovoljno za još jedno dodavanje Lackoviću - priznao je Ivano Balić nakon remija 24-24 protiv Srbije.

- Plan je bio da napravimo višak za Zrnića, ali šlampavo smo odigrali taj zadnji napad - objasnio je izbornik Slavko Goluža.

Odgovor na pitanje jesmo li izgubili ili osvojili bod nitko nije znao dati.

- Ne znam...Cijelo vrijeme imao sam osjećaj da smo bolji, da ćemo svaki čas krenuti. Žao mi je, nismo iskoristili šanse - razočaran je bio Lacković.

Djelovao je nekako najtužnije, iako je Hrvatska ipak bila bliže porazu nego pobjedi. A opet, bilo je dovoljno šansi za pobjedu. Dvije i pol minute prije kraja Duvnjak je odjurio u kontru, opalio i - stativa! Da je ušla...

- I nije to jedini zicer kojeg smo promašili, imali su po jednoga i Lacković i Zrnić. Da smo ih pola zabili, drugačije bi završilo. Ili da Nikčević nije zabio onaj gol iz mrtvog kuta na dva razlike za nas, da im se nije odbilo nekoliko lopti... - nabrajao je Goluža.

Nakon svega, zadovoljan nije nitko osim - Danske. Već ima dva boda, Hrvatska će se morati namučiti u borbi za polufinale.

- A kad smo mi to imali lagan put? Uvijek je teško - zaključio je Goluža.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • bleki_1 20.01.2011.

    Tadic je rekao gospodo kosor rezultat mora biti minimalno neresen, ili ako pobedite morat cemo delit packe pa sad se vi odlucite. Ako mi srbi pozelimo nesto tako se mora i ucinit.

  • dezbezvez 20.01.2011.

    Moramo shvatiti da imamo dobru momčad ali nam fale krila kao što su čupić i horvat a ja bi još i šprema zvao .Kad se oporave horvat i čupić ponovno ćemo dobiti krila.Ne sumnjam u naše talente ;)

  • MarkoMorić 20.01.2011.

    samo pazite da vam se ta lopta nakraju ne vrati i osveti!

Komentiraj...
Vidi sve komentare