To je to što me zanima!

Prolazu se ne gleda u 'zube', ali Škupi je otkrio dosta problema!

Ante Čačić i dalje je miran, kod njega i dalje nema nervoze, trener Dinama jasno je poslije utakmice poručio kako će 'modri' za sedam dana u Razgradu biti vidno bolji. Slažemo se, teško da može igra biti lošija
Vidi originalni članak

Realno, za mjesec ili dva, nitko više neće pričati o dvije utakmice protiv Škupija. O klasičnom mučenju u tih 180 minuta, taktičkim postavkama Ante Čačića ili promašaju Brune Petkovića. Dinamo će igrati grupnu fazu europskih natjecanja (Lige prvaka, Europske ili Konferencijske lige), a Škupi će vrlo brzo pasti u zaborav. Pamtit će se samo rezultat, samo činjenica kako je Dinamo prošao dalje.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 4

  • dinzag 27.07.2022.

    Da kojim slučajem Hajduk prođe na ovaj način,novinari bi pričali hvalospjeve o prolazu Hajduka.Naravno kad je Dinamo u pitanju vječite kritike.Stvarno koliko neobjektivnosti kod novinara 24sata.Vjerujem da ih 90% navija za Hajduk.Naravno svi vole more ali su došli u Zagreb.

  • KORNI 1 27.07.2022.

    PIPOLINO jedno je kaj on živi nogomet svaki dan a drugo je kaj on nema pojma i treneri trećeligaša su treneri ali to ne znači da mogu i znaju trenirati vrhunske klubove.

  • 27.07.2022.

    Igrali su točno tako kakvi su im novi dresovi. Smiješno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare