To je to što me zanima!

Prometno u Unitedu: Nakon Schweinija, stigao i Darmian

Desni bek Torina i talijanske nogometne reprezentacije Matteo Darmian (25) seli u Manchester United, potvrdio je talijanski klub u subotu. Odšteta je oko 20 mil. €
Vidi originalni članak

Torino obavještava kako je prodao Manchester Unitedu Mattea Darmiana (25), stiglo je priopćenje talijanskog prvoligaša u subotu na službenim stranicama. Procjenjuje se kako posao vrijedi 20 milijuna eura.

"Crveni vragovi" tako su ovu subotu dobili dva nova igrača, nakon što su objavili kako su postigli dogovor oko prelaska Bastiana Schweinsteigera iz Bayerna na Old Trafford za 20 milijuna eura.

"Predsjednik Urbano Cairo želi zahvaliti Matteu Darmianu za ozbiljnost, predanost i profesionalizam koji je pokazao svih ovih godina. Predsjednik želi Matteu sve najbolje u novom izazovu", dodaje Torino.

Darmian je u protekle četiri sezone u Torinu odigrao 152 utakmice i zabio šest golova za "bikove". Od prošle godine član je talijanske reprezentacije.

- Ostvario mi se san dolaskom u Manchester United. Uživao sam u Torinu i htio bih zahvaliti klubu i navijačima na svemu što su učinili za mene. Siguran sam da razumiju priliku koju sam dobio pridružiti se najvećem klubu na svijetu. Raditi s Louisom van Gaalom, trenerom koji je postigao puno toga u nogometu, jako je zanimljivo - poručio je Darmian, a Van Gaal dodao:

- Matteo je desni bek koji može igrati i na lijevoj strani. Jak je obrambeni igrač koji ima mogućnost ići naprijed, što je fantastičan dodatak koji je toliko potreban ritmu Premiershipa. Matteo će biti sjajan dodatak momčadi. Oduševljen sam što mogu pozdraviti Mattea u klubu i veselim se raditi s njim u sljedećim danima.

Idi na 24sata

Komentari 45

  • neizbjezan 12.07.2015.

    njima treba bolja obrana a kupuju veznjake i napadace

  • Scouser 12.07.2015.

    Kad se sjetim videa ManU-ovih navijača "Clyne welcome to ManU" ,a sad pišu kako ga nikad nisu htjeli dovesti.

  • dkoor 12.07.2015.

    Novac tu pobjeđuje a ne klub. Koji je uopće vise osnov navijanja za takve klubove, pa i mnogo, mnogo slabije? Prije su bili ponos kvarta, grada, regije, možda i cijele zemlje a sad su samo bezlična mašinerija stvaranja novca.

Komentiraj...
Vidi sve komentare