To je to što me zanima!

Pronašli zamjenu za Modrića? Sigurdsson novi igrač Spursa

Islandski nogometaš Gylfi Sigurdsson (22) potpisao je s Tottenhamom, potvrdio je klub s White Hart Lanea. Sigurdsson igra veznog, a Spursi su ga platiti 10 mil. eura
Vidi originalni članak

Ofenzivni veznjak je dosad bio član Hoffenheima, a drugu je polovicu prošle sezone proveo na posudbi u Swansea Cityju u čijem je dresu u 18 nastupa ubilježio sedam golova i pet asistencija. 

Donedavni menadžer velškog kluba Brendan Rodgers ga je htio povesti sa sobom u Liverpool, ali Tottenham je bio konkretniji. Prema navodima njemačkih medija, platio je Hoffenheimu oko deset milijuna eura odštete.

Profesionalnu je karijeru Sigurdsson počeo u Readingu u kojem je u sezoni 2009/10 bio proglašen najboljim igračem. U ljeto 2010. je prodan Hoffenheimu za 5.2 milijuna eura, ali njemačko mu podneblje očito manje odgovara od otočkog.

Idi na 24sata

Komentari 47

  • Coect 05.07.2012.

    lol bit ce jako zanimljivo vidjet koliko zapravo totenham moze bez luke modrica i na kojem ce mjestu zavrsit u sljedecoj sezoni..jedva cekam ja sam uvjeren da ce od svega ovog na kraju slavit modric (i real madrid :P)

  • acm1899 04.07.2012.

    Najbolji vezni na manageru!! Uvjerljivo najbolji!!

  • psukan 04.07.2012.

    da li treba bjezat po svaku cujenu i cijenu neigranja da bi se samo pisalo o tome kako je otisao u neki veliki klub?

Komentiraj...
Vidi sve komentare