To je to što me zanima!

Propovjednikova kći vs. Pitbull: Frcat će iskre u kavezu UFC-a!

Holy Holm ima tri poraza zaredom, ali nije se htjela vaditi protiv slabijih borkinja pa joj je UFC uslišio molbu i spojio je s Brazilkom Bethe Correia. Borit će se u Singapuru u lipnju ove godine
Vidi originalni članak

UFC 17. lipnja gostuje u Singapuru, a glavna borba bit će između Amerikanke Holly Holm, bivše prvakinje bantam kategorije i Brazilke Bethe Correia, piše Fightsite

Holm ima tri poraza zaredom, ali nije se htjela vaditi protiv slabijih borkinja pa joj je UFC uslišio molbu. Holm zovu 'Propovjednikova kći' jer joj je otac propovjednik.

Holly Holm je nakon senzacionalne pobjede protiv Ronde Rousey 2015. godine i pojasa u bantam kategoriji doživjela tri poraza zaredom.

Izgubila je titulu već u sljedećoj borbi od Mieshe Tate, a uslijedili su porazi od Valentine Ševčenko i Germaine de Randamie.

Borba protiv Bethe posljednji joj je vlak ako želi nešto napraviti u UFC-u.

Nije ni Bethe Correia u bajnoj situaciji. Ronda Rousey razbila ju je 2015. godine, a nakon toga izgubila je i od Raquel Pennigton. Pred kraj prošle godine dobila je Jessicu Eye da bi u travnju ove godine remizirala protiv Marion Reneau.

Brazilku zbog stila borbe zovu Pitbull.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • DamTi18cm 12.04.2017.

    Super. Nadam se pobjedi HH

  • OttoVonBiscmark_1 12.04.2017.

    Sve buduće domaćice i majke..

  • snjeguzica 12.04.2017.

    jel ovo ona brazilka koja je konstantno govorila gluposti Rhondi pa ju je rhonda prevrnula u sekund?

Komentiraj...
Vidi sve komentare