To je to što me zanima!

Prosinečki: Ako igramo kako treba možemo proći Rennes

Robert Prosinečki u 4. pretkolu Europske lige susrest će se s Rennesom. Naime, Crvena zvezda u nastavku natjecanja odmjerit će snage s francuskim prvoligašem
Vidi originalni članak

Hrvatski stručnjak na klupi nogometaša Crvene zvezde Robert Prosinečki komentirao je za novinsku agenciju Beta šanse svoje momčadi u 4. pretkolu Europa lige protiv francuskog Rennesa.

Riječ je o momčadi koja je prošle sezone završila šesta u francuskom Le Championnatu.

- Vjerujem u kvalitetu moje momčadi i mislim da je ovo protivnik kojeg možemo proći, naravno, ako ćemo igrati kako treba – rekao je Prosinečki.

Prvi međusobni sraz na rasporedu je 18. ovog mjeseca u Beogradu, a već ove nedjelje Prosinečki će uživo u inspekciju na startu nove sezone francuskog prvenstva.

- U nedjelju ih idem gledati protiv Dijona, nakon čega ću moći reći više. U svakom slučaju, radi se o ekipi koja igra snažno i ima brzinu – dodao je hrvatski trener.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • SpužvaBobSkockani 06.08.2011.

    Nek mu je sa srećom ali Rennes je prejak.

  • GoranPuletic 06.08.2011.

    Bravo Robi MAJSTORE. Ovo je prava igra C.Zvezde,tehnika do savršenstva.Ne može tebi niko uzeti ono što jesi,a u zvezdi si ostavio najsvjetlije trenutke.Ma svugdje si više cijenjen nego u svojoj zemlji.

  • 11 BILI 06.08.2011.

    umanjili su sliku da se nevide ona tri prsta.

Komentiraj...
Vidi sve komentare