To je to što me zanima!

Prosinečki dobio otkaz u Turskoj nakon ispadanja od trećeligaša

Čelnici kluba su se sastali nakon debakla u Kupu, a na službenim stranicama je tijekom srijede osvanulo kako Prosinečki više nije trener Denizlispora...
Vidi originalni članak

Trebala je to biti idealna utakmica da barem malo zavidaju prvenstvene rane, ali nogometaši Denizlispora koje vodi Robert Prosinečki samo su otvorili nove, neizlječive rane koje su koštale posla njihovog trenera.

Denizlispor je u utorak ispao iz Kupa nakon što ga je trećeligaš Turgutluspor pobijedio 2-1 na domaćem terenu.

- Ovo je težak poraz za klub, bit će posljedica - rekao je ljutiti Prosinečki nakon utakmice, kao da je znao što se sprema.

Čelnici kluba su se sastali, a na službenim stranicama je tijekom srijede osvanulo kako Prosinečki više nije trener Denizlispora.

Bivši hrvatski reprezentativac je na klupu turskog prvoligaša došao u kolovozu ove godine, a prošlu sezonu je vodio Kayserispor s kojim je ispao iz lige, ali turski nogometni savez je u konačnici poništio sezonu pa je njegov bivši klub ostao u prvoj ligi. Ipak, Žuti se odlučio na promjenu i odlazak u Denizlispor gdje ga je odmah na početku dočekao debakl.

U prvom kolu ga je Göztepe razbio s 5-1, a loši rezultati su se nastavili i dalje. Nakon osam kola skupio je tek pet bodova s pobjedom, dva remija i pet poraza što ih je bacilo na pretposljednje mjesto. Opasno mu je visio otkaz, a čelnici su se na rezove odlučili nakon sramotnog poraza od trećeligaša u Kupu.

 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • riba71 25.11.2020.

    idealan za Dinamo.

  • Exterminator 25.11.2020.

    Još malo pa će i Nane Bilić na "godišnji odmor " pa onda mogu na cugu zajedno

  • potparol .at.fr 25.11.2020.

    gdje god dosao... unistio ....

Komentiraj...
Vidi sve komentare