To je to što me zanima!

'Prosinečki laže! Kolašinac je u medijima vidio da nije pozvan'

Oko Roberta Prosinečkog se vežu negativni medijski napisi o odnosu s igračima u reprezentaciji Bosne i Hercegovine čiji je izbornik. Prosinečki se prvo posvađao s Begovićem, a sada ima problem s Kolašincem
Vidi originalni članak

Novi problemi na pomolu! Nakon što je Robert Prosinečki ranije ove godine imao konflikt s Asmirom Begovićem kojeg je odstranio iz reprezentacije pa ga kasnije vratio nakon što su izgladili sukob, sada se problem pojavio s lijevim bekom Arsenala Seadom Kolašincem.

Podsjetimo, Begović je u dva navrata tražio poštedu od izbornika Roberta Prosinečkog, a ovaj mu je to, prema Begovićevim riječima, dopustio. Prosinečki je to kasnije porekao, a Begović je kod Robija dugo bio na 'tankom ledu'.

Sada se slično ponovilo sa Seadom Kolašincem. Prosinečki za utakmice protiv Austrije i Španjolske nije pozvao braniča Arsenala za kojeg je rekao da je ozlijeđen, iako je odigrao zadnje utakmice za Arsenal. Prosinečkog je javno demantirao igračev agent Gordon Stipić.

- Sead je odigrao posljednje tri utakmice za Arsenal, a da nije pozvan, saznao je iz medija. Izbornik, niti bilo tko drugi iz reprezentacije, nije zvao Seada da se raspita o njegovom stanju. Istina je da normalno igra i da mu je jako stalo do reprezentacije. Sead definitivno nije ozlijeđen - izjavio je za sportske.ba.

Na tu objavu na Twitteru reagirao je i Asmir Begović s emotikonom.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Boki8 15.11.2018.

    Nema zajebancije

  • hicokico 15.11.2018.

    Bravo Robi,samo cvrsto.. Begovic dva puta trazi postedu i onda se buni kad izgubi mjesto... Kolasinac 3mj ozljedjen i odigra zadnje 2 tekme i cudi se sto ne dobije poziv,tj on suti al zato njegov agent dize galamu

  • lovac_u_mutnom 14.11.2018.

    Robi bi trebao biti sledeci selektor Hrvatske...

Komentiraj...
Vidi sve komentare