To je to što me zanima!

Prosinečki: C. Zvezda mora napasti titulu i rezultat u Europi

Rano je pričati o taktici i formaciji, ali sigurno je da će Zvezda igrati napadački, kaže novi trener Zvezde. Iako je zadovoljan pojačanjima planira ih dovesti još...
Vidi originalni članak

Robert Prosinečki danas stiže u Beograd kako bi s rukovodstvom kluba napravio plan za nova pojačanja. Potom se vraća u Zagreb gdje će s obitelji provesti blagdane. Tek će tada započeti, kako najavljuje, žestoki rad.

- Sastanci me umaraju, jedva čekam da izađem na teren jer se tu najbolje osjećam - kazao je novi trener Zvezde. 

Momčad koju preuzeo od Aleksandra Krstića treba pogurati prema naprijed.

- Ovoj generaciji treba samopouzdanja, vjere u sebe. Igrači moraju steći pobjednički mentalitet. Zbog toga nas čeka žestok rad, želim da igrači budu zadovoljni i s osmjehom na licu - kaže Prosinečki.

Partizan im bježi pet bodova, pa je prisiljen mijenjati igru. 

- Rano je pričati o taktici i formaciji, ali sigurno je da će Zvezda igrati napadački. S Evandrom sam dobio igrača koji se može priključiti samoj završnici imati sjajan pas. To nam je bilo potrebno. Stigao je i Borha koji može igrati i u samoj špici i po desnoj strani napada. Pojačanja su dobra - kazao je Prosinečki za srpski Sport, te je dodao:

- Imam ugovor na dvije i pol gdine i shvaćam što se od mene očekuje. Zvezda mora napasti titulu i rezultat u Europi, to je jasno kao dan - kaže Robi.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • kizok241 17.12.2010.

    Sjetite se tko je demolirao maksimir jbl-a vas zvezda i prosinečki

  • gaabri 17.12.2010.

    ebo te decembarski i zvezda koga to zanima ovdje jos osim ebenih jugonostalgicara pa necete nam valjda svaki dan pisat o delijama ubicama i zvezdi

  • Nicko1 17.12.2010.

    24sata, ko je Nikola Krstić od kojeg je Prosinečki preuzeo ekipu? Ako mislite na prijašnjeg trenera to je bio Aleksandar Kristić. Naravno,ako mislimo na istog.

Komentiraj...
Vidi sve komentare