To je to što me zanima!

Prosinečki pred otkazom: Ispao u Kupu kod kuće od trećeligaša!

Pitanje je hoće li uopće i dočekati novu utakmicu nakon razgovora s odgovornima. "Morat ću porazgovarati s predsjednikom i donijet ćemo odluku što dalje", poručio je Žuti koji je u kolovozu preuzeo Denizlispor
Vidi originalni članak

Trebala je to biti idealna utakmica da barem malo zavidaju prvenstvene rane, ali nogometaši Denizlispora koje vodi Robert Prosinečki samo su otvorili nove, možda i veće. Ispali su, naime, u četvrtom kolu Kupa od trećeligaša Turgutluspora i to na domaćem terenu skoro pa senzacionalno izgubivši 1-2.

- Ovo je težak poraz za klub, bit će posljedica - rekao je ljuti Prosinečki.

Kada je Sacko početkom nastavka zabio za 1-1, očekivao se preokret, no sljedeći gol vrijedan pobjede i prolaska zabili su gosti u 69. minuti. 

- Primili smo prvi gol zbog naše pogreške, potom smo izjednačili, a onda iz kornera koji se nije smio ni dogoditi primili drugi. Nismo ni zaslužili povesti.

Prosinečkom je ovaj poraz ozbiljno uzdrmao poziciju jer nakon osam kola u prvenstvu ostvario je mršavu jednu pobjedu uz dva remija i pet poraza te se s pet bodova nalazi na pretposljednjem, 20. mjestu. Pitanje je hoće li uopće i dočekati novu utakmicu nakon razgovora s odgovornima. Mediji u Turskoj vjeruju da neće...

- Morat ću porazgovarati s predsjednikom i donijet ćemo odluku što dalje - poručio je Žuti koji je u kolovozu preuzeo Denizlispor koji je tada baš tako predstavio novog trenera. Žuti.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • 24.11.2020.

    Kao igrač fantastičan a ko trener nikakav.

  • Marta mala 24.11.2020.

    Žuti evo čujem da NK Bukovica traži trenera a što je dobro oni ne mogu ispasti iz lige jer je ispod njih samo , dno.

  • mile1111 24.11.2020.

    Sve sami "velikani" u trenerskoj karijeri 😆😆😆😆 E, moj Robi, mani se čorava posla..

Komentiraj...
Vidi sve komentare