To je to što me zanima!

Prosinečki se oporavlja: Uskoro dolazi u Zagreb na liječenje...

Rana mu je sporo zarastala pa je morao opet na operaciju. Nije ništa strašno, oporavak ide dobro, uvjeravali su iz bolnice nakon što je Prosinečki u kratkom vremenu dvaput morao pod nož
Vidi originalni članak

Robert Prosinečki vraća se u Zagreb! Tako barem javlja Dnevni Avaz koji tvrdi da se Prosinečki dobro oporavlja, ali da mu rana od operacije sporo zarasta. Hrvatski trener i izbornik reprezentacije Bosne i Hercegovine imao je problema s tankim crijevom koje mu je u kratkom roku dvaput operirano, a operativni zahvat obavljen je u Sarajevu.

- Izbornik Prosinečki trebao bi u ponedjeljak napustiti intenzivnu njegu. Naravno, ako oporavak bude tekao željenim tokom. Više ćemo znati u ponedjeljak, nakon redovne vizite - javlja izvor iz KCUS-a za Dnevni Avaz.

'Želi kući'

- Ovisi o tome hoće li to biti moguće izvesti, ali naravno da Robi želi kući u Zagreb. Tamo želi nastaviti liječenje. Ovdje ga posjećuje samo uža rodbina i sve je pod velom diskrecije - kazao je izvor iz bolnice.

S Prosinečkim je cijelo vrijeme u bolnici supruga Vlatka, kojoj je nogometni savez BiH osigurao vozača i pratitelja.

Posjete sobi gdje je poslije prve operacije ležao Žuti, bile su ograničene, a do njega su mogli samo najbliži i neki članovi nogometnog saveza BiH.

Ranije imao problema sa želučanom bakterijom

Ovo nije prvi put da je legendarni Vatreni završio u bolnici. Naime, u lipnju 2009. odmarao se s obitelji na Krku, ručao, no u jednom trenutku osjetio je vrtoglavicu, problijedio, te su najbliži pozvali Hitnu pomoć...

Ovo nije prvi put da je legendarni Vatreni završio u bolnici. Naime, u lipnju 2009. odmarao se s obitelji na Krku, ručao, no u jednom trenutku osjetio je vrtoglavicu, problijedio, te su najbliži pozvali Hitnu pomoć...

- Jako sam se uplašio. Odmah smo zvali Hitnu pomoć, koja me odvezla u liječničku ustanovu na Krku - ispričao je tada Prosinečki.

Nakon što mu je pružena prva pomoć, Robi se osjećao bolje, a već sljedećeg dana krenuo je u KBC Rebro na detaljne pretrage.

- Nisam se dobro osjećao, pa sam potražio pomoć kod prof. dr. sc. Josipa Paladina. Odlučio sam se za temeljite preglede.

Strahovalo se tada da legendarni Žuti ima problema sa srcem i da je na naplatu došla njegov strastveni porok pušenje, ali na kraju se ispostavilo da je za njegove muke kriva bila želučana bakterija koja je uzrokovala probleme i s centrom za ravnotežu.

Dvije godine poslije, također u lipnju, Prosinečki je sa Crvenom zvezdom bio na pripremama u Zlatiboru kad mu je pozlilo. Odmah je prekinuo trening te je primljen kod liječnika. 

-  U pitanju je bio manji pad imuniteta. Pao mi je šećer, pojeo sam slatko i oporavio se - objasnio je tada Prosinečki.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Veliki Meštar sviju hulja 08.12.2018.

    Zdravlje mu je ocito narušeno, a nije vise ni mlad....pusiti bi morao prestati

  • 08.12.2018.

    Pa ne ide u Beograd, nego u Zagreb... Vraća se kući hahah.

Komentiraj...
Vidi sve komentare