To je to što me zanima!

Prosinečki spasitelj: Na meti je posljednjeg kluba turske lige

U šest utakmica imaju tek jedan remi i pet poraza, a bio bi to još jedan pokušaj legendarnog Žutog da podigne klub s dna ljestvice nakon što mu je posljednji angažman bio u Rudešu
Vidi originalni članak

Hrvatska kolonija u Turskoj ligi dobrano se povećala u ljetnom prijelaznom roku, a kako pišu tamošnji mediji, trebala bi dobiti i još jedno pojačanje. Riječ je o Robertu Prosinečkom (54), turcima dobro poznatog trenera za kojeg se interesira Samsunspor, posljednja momčad Super Lige.

U šest utakmica imaju tek jedan remi i pet poraza, a bio bi to još jedan pokušaj legendarnog Žutog da podigne klub s dna ljestvice nakon što mu je posljednji angažman bio u Rudešu. Predsjednik Samsunsporta Yuksel Yildirim je navodno u prijateljskim odnosima s Davorom Šukerom, a prema navodima turskih medija upravo je on preporučio Prosinečkog.

Rudeš je pod Prosinečkim izgledao solidno s obzirom na mogućnosti, ali nije bilo rezultata pa je u suradnji s upravom odlučio da je vrijeme za odlazak. A možda mu slijedi i vrijeme za novi početak.

.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • 07.10.2023.

    On trener? U ono vrijeme igračina,da. Ostalo nula bodova

  • Ivan Subasic 07.10.2023.

    🤣🤣🤣 mirogojček

  • David1Prometheus 07.10.2023.

    Ovo je vec tragicno pa kolko si ocajan uzet Robija za trenera ..bolje mu isplatite otpremninu kad dode i dajte pomocniku da vam spremi momcad za drugu ligu..sta ih on moze naucit kako obrstit Cijeli restoran Vinodol s ekipom..pa sigurno i u Turskoj mogu naci loseg trenera koji ce opustosit švedski stol i skratit ih za koju mesnu platu dnevno

Komentiraj...
Vidi sve komentare