To je to što me zanima!

Robert Prosinečki u bolnici: U Zagrebu je na trećoj operaciji

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Robert Prosinečki od studenog prošle godine ima problema s tankim crijevom. Dvije operacije je imao u Sarajevu, treću je odlučio odraditi u Zagrebu. Pod nož je trebao prošli tjedan, ali je zahvat odgodio
Vidi originalni članak

Robert Prosinečki u ponedjeljak će u Zagrebu imati treću operaciju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Sinoć je primljen u bolnicu, a u ponedjeljak će abdominalni kirurg obaviti operativni zahvat - rekao je izvor iz Zagreba za Dnevni avaz te dodao:

- Operacija je, kako je to prvobitno bilo i najavljeno, trebala biti obavljena prije sedam dana, ali je prolongirana zbog objektivnih okolnosti. 

Prosinečki je u studenom prošle godine završio u bolnici, imao je već dvije operacije u Sarajevu, a najnoviji zahvat je odlučio odraditi u Hrvatskoj.

U ZAGREBU ILI SARAJEVU Robert Prosinečki: Za nekoliko dana moram na treću operaciju

Da, čeka me operacija, ali rutinska! Čemu drama?

- Ići ću na taj zahvat, ali to je sve stvarno rutinski. Vidjet ću hoće li to biti u Sarajevu ili Zagrebu, a vjerojatno ćemo to obaviti nakon utakmice s Grčkom. Nema razloga za dramu, sad me čeka jedan rutinski zahvat na koji moram otići - rekao nam je krajem ožujka u jednom od posljednjih razgovora izbornik BiH.

Odlučio je na operacijski stol otići u Zagrebu, a zahvat je odgađao već nekoliko puta. Najprije zbog utakmica s reprezentacijom Bosne i Hercegovine koja je igrala protiv Armenije i Grčke.

ROBERT PROSINEČKI Veliki Žuti sjajno se oporavlja! Šetao po Zagrebu i uživao...

Nakon bolova u trbuhu operiran dva puta

Podsjetimo, Prosinečki je hospitaliziran krajem studenog nakon bolova u trbuhu. Liječnici su tijekom operacije 23. studenog zaključili kako se radi o problemima s tankim crijevom, a operacija je trajala četiri sata.

Nakon zahvata su ga odveli na odjel intenzivne njege i tamo je trebao biti sedam dana. Stanje mu se poboljšavalo i izgledalo je kao da će Žuti ubrzo ići kući. Bio je i prvi put otpušten s odjela intenzivne njege, ali onda je uslijedio novi problem. 

Rana mu je sporo zarastala pa je opet morao pod nož 1. prosinca i opet je vraćen na Intenzivu. Ta je operacija bila samo rutinska, a Prosinečki se nakon nje oporavio i pušten je na kućno liječenje 14. prosinca.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • Niverzala 15.04.2019.

    Ne daj se zuti,ipak si ti delija .

  • nori 🖖 15.04.2019.

    Zagreb ispravlja

  • jim_clark 15.04.2019.

    Robi je ljudina! Vidio sam ga na Krku sa ženom, ljudi dovikuju, svi žele sliku, čovjek pristojno dolazi, poslika se sa svima, sve sa smiješkom! Legendo, drž'se!

Komentiraj...
Vidi sve komentare