To je to što me zanima!

Roberta Prosinečkog operirali gotovo četiri sata, stabilno je!

Prosinečkom je pozlilo u četvrtak navečer. Primili su ga u bolnicu u Sarajevu i operirali u petak. Operacija je trajala četiri sata. Prosinečki je imao problema s tankim crijevom, objavio je savez BiH
Vidi originalni članak

Robert Prosinečki operiran je u bolnici u Sarajevu, piše Avaz.

Prosinečkog, koji je završio u bolnici u četvrtak navečer nakon što mu je pozlilo, operirali su četiri sata i sad je dobro. 

- Prosinečki je uspješno operiran, riječ je o problemu s divertikulom tankog crijeva, dobro je podnio operaciju i njegovo stanje je stabilno. Trenutno je na odjelu intenzivne njege gdje će ostati nekoliko dana. Obitelj, prijatelji i nogometni savez BiH zahvaljuju se svima na pozivima i porukama podrške. Izborniku želimo što brži oporavak i nove životne i sportske pobjede - objavio je NS BiH.

I ranije imao problema

Ovo nije prvi put da je legendarni Vatreni završio u bolnici. U lipnju 2009. odmarao se s obitelji na Krku, ručao, no u jednom trenutku osjetio je vrtoglavicu, problijedio, te su najbliži pozvali Hitnu pomoć. Sljedeći dan obavio je detaljne pretrage na KBC Rebru. 

Strahovalo se tada da legendarni Žuti ima problema sa srcem i da je na naplatu došla njegov strastveni porok pušenje, ali na kraju se ispostavilo da je za njegove muke kriva bila želučana bakterija koja je uzrokovala probleme i s centrom za ravnotežu

Dvije godine poslije, također u lipnju, Prosinečki je sa Crvenom zvezdom bio na pripremama u Zlatiboru kad mu je pozlilo. Odmah je prekinuo trening te je primljen kod liječnika. No u pitanju je bio manji pad imuniteta. 

Idi na 24sata

Komentari 60

  • Cro Miki 24.11.2018.

    Ako nastavite "izvještavati" i dalje doći ćete da je "ŽUTI" još na stolu !!! Brz mu oporavak želim, prošao sam tu "tešku" operaciju, jedva su me spasili. Ma ljudi moji.

  • crotenkista 24.11.2018.

    Da li ti admine nešto znaš o Robertu Prosinečkom? Izgleda da nemaš pojma. Jer sam ga ja pratio prije 30 godina u prošlost. I još onda kada je igrao za Dinamo i onda prešao u Vrvenu Zvijezdu koja je osvojila Ligu Prvaka. Molim te pogledaj admine tu snimke u to doba i pogledaj snimke kada je sjedio ili stajo na klupi Reprezentacije ove: Bosne ii Hercegovine. . Pa ćeš vidjeti razliku onog Robert Prosinečkog i sadašnjeg Robert Prosinečkog.

  • moreuduši 24.11.2018.

    Čovijek živi svoj život ! Za razliku od svakojakih papaka koji ovdje pametuju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare