To je to što me zanima!

Proslava: Split će "gorjeti" u prvim minutama 13. veljače...

Torcida će Hajdukov 100. rođendan proslaviti neviđenom bakljadom i vatrometom, koji će biti vidljiv i iz svemira. Hajduk će od Googlea dobiti satelitsku snimku Splita
Vidi originalni članak

Dugogodišnji predsjednik Kluba navijača Hajduka "Torcida" Žan Ojdanić povlači se s dužnosti, a skupština zakazana za 29. siječnja, trebala bi za njegova nasljednika izabrati Tonija Perasovića "Pankera". 

Perasović je pripadnik Torcide Skalice i dugogodišnji član predsjedništva Torcide, cijenjen među navijačima, no najvažnije od svega je da se njegovim izborom osigurava kontinuitet "umjerene struje", koju je predstavljao i Ojdanić.

Tijekom skupštine bit će predstavljen i program proslave 100. rođendana Hajduka, za koji se navijači posebno pripremaju. 

- Bit će spektakularno, kako to samo Torcida zna napraviti, no za detalje ćete morati sačekati 13. veljače. Najbolje da to bude iznenađenje - pojašnjava tajnik Torcide Stipe Lekić. 

Prijedlozi su brojni, a no što smo uspjeli doznati među navijačima je da će Split i Dalmacija "gorjeti" 12. veljače navečer.

Navijači će se okupiti na većim gradskim trgovima gdje će zajedno dočekati rođendan Hajduka, a minutu nakon ponoći vatrometi, rakete, bengalke, petarde..., sve što gori osvijetlit će nebo nad Splitom i Dalmacijom. 

- Noć ćemo pretvoriti u dan, bit će to spektakularan vatromet. Naručili smo milenijsku fotografiju, a u kontaktu smo i s Googleom, od koga bi trebali dobiti satelitku snimku Splita u prvim minutama 13. veljače. Vjerujemo kako će se proslava vidjeti i iz svemira. Bit će to fotografija za pamćenje - otkriva nam jedan od navijača uključenih u organizaciju proslave. 

Idi na 24sata

Komentari 33

  • MinelSelman 20.01.2011.

    dolazi li barcelona????

  • bvgani20 20.01.2011.

    tako nešto može samo TORCIDA 1950,niko kao Hajduk iz Splita

  • PeGO 20.01.2011.

    ako dobiju satelitsku snimku od google-a to će bit ludilo :) ideja vrhunska

Komentiraj...
Vidi sve komentare