To je to što me zanima!

Protiv Norveške ipak bez Blaža Lackovića u sastavu

Razrezani dlan Blaženka Lackovića očito se nije dovoljno oporavio i za poziciju lijevog vanjskoj će protiv Norveške konkurirati Vuković i Bičanić
Vidi originalni članak

Nadamo se da će Lac ipak moći, govorio je još prije nekoliko dana Lino Červar. Ozlijedio se i Tonći Valčić, njega neće biti u cijelom prvom krugu, pa se izbornik našao u problemima na poziciji lijevog vanjskog, dva najjača aduta su otpala. Lacković je odradio oba treninga u Austriji, onaj u ponedjeljak navečer, pa onda i lagano rastrčavanje u utorak ujutro. No Červar ga dan uoči utakmice nije prijavio u službeni zapisnik. Mogao je odluku promijeniti do 11 sati na dan ogleda s Norveškom, ali to nije učinio.
Očito Blaženkov dlan, razrezan u onom splitskom noćnom izlasku, nije u dovoljno dobrom stanju pa u stožeru nisu htjeli riskirati. Sreća u nesreći je što baš na poziciji lijevog vanjskog Hrvatska ima najviše opcija. Otpadanjem najboljih, Valčića i Lackovića, priliku će dobiti Drago Vuković i Damir Bičanić. Ako ni jedan ne bude u pravom izdanju, na lijevu stranu napada može i Duvnjak, odnosno Balić.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • mkirilenko 19.01.2010.

    ja sam stavio na naše i balića i štrleka da će preko 3 gola zabit

  • user_37063 19.01.2010.

    ekipa igrati na hrvatsku ili....1.50

Komentiraj...
Vidi sve komentare