To je to što me zanima!

Protiv Rudeša: Gorica u novi pokušaj da ulovi Prvu HNL

Gorica je jedan od najvećih favorita za osvajanje prvoga mjesta. Igrački kadar je ponešto izmijenjen, ali vjerojatno kvalitetniji nego lani. Danas kreće i druga liga
Vidi originalni članak

Umjesto da su iza njih već četiri prvoligaške utakmice, nogometaši Gorice danas igraju prvi drugoligaški ogled u novoj sezoni. Odlukom HNS-a u 1. HNL je ostala Istra 1961, a Goričani će danas igrati protiv Rudeša.

Uz lanjskog prvoligaša Hrvatski dragovoljac, Gorica je jedan od najvećih favorita za osvajanje prvoga mjesta. Igrački kadar je ponešto izmijenjen, ali vjerojatno kvalitetniji nego lani.

Kako je Segesta izbačena iz 2. HNL, liga će imati 15 klubova.

Bolja Gorica i lošiji Rudeš

Rudeš je i lani kaskao za prvakom druge lige, a još je i ostao bez braće Šćrbec. Gorica se pojačala s osam novih igrača.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Stric 20.08.2011.

    o čem ti pričaš? zakaj bi liga 16 bila pogreška? izašli novi igrači,više utakmica (time mladi igrači dobivaju priliku za igranjem),izašli novi klubovi na scenu...a ak pucas na financijsku stranu,pa nije samo kod nas nestašica,a i prije su klubovi grcali u dugovima....tak da, PRIČAŠ GLUPOSTI

  • sabo 20.08.2011.

    Koji "stručnjaci" u HNS-u. Napravili su ligu za klanje u 1 HNL i žele napraviti ligu za klanje u 2 HNL. Prva HNL treba biti 10 klubova, a 2 HNL 16. Prije nego što je Štimac napravio glupost sa 1 HNL 16, druga liga je bila dosta kvalitetna. U 2 HNL ima dosta klubova koji se razvijaju. Međutim, odlukom HNS-a sve to pada u vodu. Odlučili su se za 1 i 2 HNL po 10 klubova što znači da će od ove garniture ostati samo 4 kluba u 2 HNL, a svi ostali padaju u 3 HNL i nestaju. Naravno, to su kamuflirali odlukom da će to biti kroz par godina, a ne odjednom.

  • gorillaz 20.08.2011.

    Ajmo rudese nema predaje :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare