To je to što me zanima!

Poznati potencijalni protivnici Dinama u play-offu Lige prvaka

Naravno, neka imena tu zvuče 'lakše', ali svojevremeno je i Šerif zvučao lakše od Crvene zvezde koju je izbacio. Potencijalne protivnike u playoffu Lige prvaka, ali i playoffu Europske lige saznat će 7. kolovoza
Vidi originalni članak

Pred nogometašima Dinama sad je grčki AEK u 3. pretkolu Lige prvaka, a prođu li Grke, pred Dinamom je playoff za ulazak u najelitnije europsko natjecanje. Pobijede li momčad za koju igra Domagoj Vida, imaju poziciju nositelja te izbjegavaju jaka imena poput Copenhagena, Sparte Prag ili Galatasaraya, ali tu su neke moguće 'mine'.

POGLEDAJTE VIDEO: Dinamo - Astana

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Čeka ih prvak Belgije Royal Antwerp, zatim pobjednik susreta između izraelskog Maccabija iz Haife i slovačkog Slovana iz Bratislave, bolji iz ogleda poljskog Rakowa te ciparskog Arisa i pobjednik utakmice norveškog Moldea i Klaksvika s Farskih otoka. 

POGLEDAJTE GALERIJU FOTO U Astani ludi za Livijem! 'Ti si sjajan. Može li mi najbolji golman dati svoje rukavice?'

Naravno, neka imena tu zvuče 'lakše', ali svojevremeno je i Šerif zvučao lakše od Crvene zvezde koju je izbacio pa je bilo 'drž, nedaj'. Potencijalne protivnike u playoffu Lige prvaka, ali i Europske lige saznat će 7. kolovoza.

Mogući protivnici Dinama

Slovan Bratislava - Maccabi Haifa
Klaksvik - Molde 
Antwerp 
Rakow - Aris Limassol

Idi na 24sata

Komentari 22

  • Ivan Horvat Budimir 03.08.2023.

    Dinamo se uvijek najvise boji Hajduka a Bad Barbie Boys 🏳️‍🌈 u njihovim roza dresovima go loguzi bjeze gdje god odu 🤣🤣🤣

  • Plava_Ljubljana. Dinamo 03.08.2023.

    Ako uđemo u Ligu Prvaka obavezno kupit barem jedno provjereno ime. Jer inače sa ovim igračima težko čemo izvuć koji remi

  • daleko najjaci 03.08.2023.

    Pa ovo nema ni u konferencijskoj ligi 😄 Teze upast u konferencijsku nego u ligu prvaka 😃 Hajduka zapao Villareal,a Dinamo mozda cekaju ovi nizerazredni klubovi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare