To je to što me zanima!

Prva pobjeda Milana poslije tri utakmice, Čop ostao na klupi

U večernjoj subotnjoj utakmici 28. kola Serie A Milan je svladao Cagliari 3-1 i napredovao na sedmo mjesto. Duje Čop cijelu je utakmicu odgledao s klupe
Vidi originalni članak

Milan je pronašao svoju žrtvu u Cagliariju, davljeniku Serie A. Momčad Filippa Inzaghija dobila je klub sa Sardinije 3-1 u utakmici 28. kola Serie A na San Siru. Bila joj je to prva pobjeda nakon tri utakmice.

Domaćin je poveo u 22. minuti golom Jérémyja Meneza s ruba šesnaesterca. Gosti su izjednačili u 47. minuti preko Diega Faríasa, no radost je trajala samo dvije i pol minute. Korner je izveo Menez, a lijepim volejem novo dodstvo "rossonerima" donio njegov sunarodnjak Philippe Mexès.

Odluka je stigla 12 minuta poslije iz penala koji je skrivio Capitelli. Izvođenja se primio Menez i pogodio za konačnih 3-1.

Hrvatski reprezentativac Duje Čop nije ulazio s klupe u igru za momčad Cagliarija koja je ovim porazom ostala četiri boda ispod crte ispadanja, na 18. mjestu.

U ranije odigranoj utakmici Chievo je u Veroni svladao Palermo 1-0, a gosti su u završnici ostali s desetoricom jer je drugi žuti karton dobio Siniša Anđelković. Za domaćine je Alberto Paloschi promašio penal, ali je Chievo svejedno slavio. Mato Jajalo nije ulazio u igru s klupe za sicilijansku momčad.

Serie A, 28. kolo:

  • Chievo Verona - Palermo 1-0
  • Milan - Cagliari 3-1
Idi na 24sata

Komentari 35

  • Barinjo 22.03.2015.

    Čop na klupi- jel to znači da se vraća u dinamo obzirom da nije prodan nego posuđen

  • strmi007 22.03.2015.

    Čop najbolji napadač u Italiji

  • Stradlin 22.03.2015.

    Konačno jedna utakmica da je nogomet bio gledljiv! Nisam ni znao da se Zeman vratio na klupu Cagliaria zamjenivši Zolu. Vrlo ljepi golovi, Menez sitna varka, šut neobranjivo, kao da obrambeni i golman ispred njega ni ne postoje! Fantastičan završetak Fariasa nakon kontre za 1:1, vrlo ljepa akcija, gol također. Mexes za 2:1 gol iz voleja kakav vjerojatno u karijeri više pogodit neće makar se vidi da je uvježbavano... Šteta za promašaje na kraju tekme od tek uvedenih Pazza i Cercija, mogla bit petarda! Vrhunske reakcije golmana Cagliaria...

Komentiraj...
Vidi sve komentare