To je to što me zanima!

Prva utakmica nakon nesreće: Dirljiva posveta Emilianu Sali

Arsenal je ugostio Cardiff u 24. kola PL. Domaćin je u službeni program utakmice uvrstio i Emilianovo ime, utakmica je započela minutom šutnje, a navijači su tribine ispunili dirljivim porukama nestalom igraču
Vidi originalni članak

Cardiff je gostovao kod Arsenala u prvoj utakmici nakon nesreće nogometaša Emiliana Sale (1-2). Trebala je to biti prva utakmica Argentinca u dresu novoga kluba, ali njegovi će suigrači na teren izaći bez njega... 

Dirljivo gestu napravio je uoči susreta domaćin Arsenal. Oni su u službenom programu utakmice na popis igrača uvrstili i Salino ime, a pokraj njega umjesto broja stoji žuti svijet.

Isti takav cvijet su nosili navijači na Emiratesu, a sve utakmice 24. kola Premier lige su započele minutom šutnje. Igrači na molbu obitelji nisu nosili crni flor jer još uvijek nije pronađeno igračevo tijelo.

Njihova nada da će pronaći Emiliana još uvijek živi...

Upravo je u utorak i nastavljena potraga za Salom te pilotom Davidom Ibbotsonom koji su putovali avionom iz Nantesa i Cardiffa prošloga ponedjeljka. Maleni avion kojim su putovali je u jednom trenutku nestao s radara iznad Engleskog kanala, a službena je potraga zaustavljena nakon samo tri dana.

Obitelj Sala je zahvaljujući donacijama poznatih igrača i trenera sakupila više od 300.000 eura i unajmila je morskog biologa i specijalista u traženju olupina Davida Mearnsa da pronađe nestali avion. Iskusni stručnjak je u karijeri već pronašao 24 olupine, a i ovoga će puta u potrazi koristiti brod s najsuvremenijom tehnologijom i malenom podmornicom.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • paminjo 30.01.2019.

    pod sport bi trebali stavljati rezultate i izvještaje utakmica.. jučer se igrala Premier liga, ako niste znali.. kiksevi oba Manchestera, preokret Fulhama.. dajte malo truda..

  • ivano791 29.01.2019.

    Emotivno na etihadu.. emirates=etihad

  • BitcoinKupi 29.01.2019.

    Leicester City odlučio pomoći Cardiffu nakon tragičnog nestanka njihovog novog argentinskog napadača. Odlučio im je poslati svoga igrača. Riječ je o reprezentativcu Alžira Islamu Slimaniju. 30-godišnji napadač je trenutno na posudbi u turskom Fenerbahčeu za koji je u 22 utakmice postigao četiri gola, no portugalski Record piše kako su u Leicesteru odlučili povući svojeg igrača iz Turske i proslijediti ga u Cardiff.

Komentiraj...
Vidi sve komentare