To je to što me zanima!

Maksimir je skoro rasprodan! Ostalo malo karata za sjever

U ponedjeljak, 11.2. oko podneva rasprodane su ulaznice za slobodne sektore tribine zapad gore za utakmicu 1/16 finala Europa lige Dinamo - Viktoria Plzen, napisali su iz Dinama...
Vidi originalni članak

Prva utakmica između Dinama i Viktorije Plzen u šesnaestini finala Europske lige još nije ni odigrana, a već je pola Maksimira rasprodano za uzvratni susret! Prodaja karata je počela u četvrtak, a karata za istok i zapad dolje više nema.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- U ponedjeljak, 11.2. oko podneva rasprodane su ulaznice za slobodne sektore tribine zapad gore za utakmicu 1/16 finala Europa lige Dinamo - Viktoria Plzen! Od početka prodaje (četvrtak, 8.2.) do sada tako su rasprodane ulaznice za slobodne sektore na tribinama istok, zapad dolje, zapad gore. O eventualnim dodatnim kapacitetima na tribini zapad dolje, GNK Dinamo obavijestit će navijače i javnost u petak, 15. veljače.

EKSKLUZIVNO Tajna Bjeličine bilježnice: Ovdje je taktika za rušenje Viktorije

Europska euforija zahvatila je Zagreb, a tisuće navijača očekuje se i na gostovanju u Plzenu gdje Viktorija i Dinamo u četvrtak ina Valentinovo graju prvu utakmicu. Uprava češkog kluba je odlučila radi sigurnosti smanjiti kapacitet za navijače Dinama, ali bez obzira na to ulicama Plzena će kročiti brdo plavih navijača.

I ONI IGRAJU ZA POVIJEST Igrači i trener Dinama posjetili su izložbu 'Dinamovo proljeće'

Podsjetimo, Dinamo je perfektnim predstavama u grupnoj fazi izborio prvo mjesto s čak četiri pobjede i jednim remijom te s pravom puni optimizma ulaze u utakmicu protiv Čeha. Nenad Bjelica unio je novu struju u klub, doveo nove igrače, posložio ih da izgledaju kao klapa i to onda ovako ispadne. Euforija i zajedništvo navijača koje se godinama čekalo. Zagreb opet živi Dinamo!

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 52

  • lavlje srce 68 11.02.2019.

    Prolječe je blizu i znaj da Bog zna za sveto ime to sveto ime Dinamo i u nebo s njim i u pakao Bad Blue Boys-i Dinamooooo.

  • 11.02.2019.

    Na svakome clanku o Hajduku se javlja odreden dio Dinamovih debila, a na svakome clanku o Dinamu se javlja dio Hajdukovih debila. Zalosno je to gledat jer to nisu niti dobre prepirke nego ka da se dica u vrticu svadaju ko je jaci. U cetvrtak ce svaki normalni covik u Hrvatakoj navijat za Dinamo.

  • 11.02.2019.

    Cestitke Dinamovim navijacima !!! Nadam se da ce Dinamo proci dalje. Pozdrav od hajdukovca !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare