Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
2 komentara

Igrači i trener Dinama posjetili su izložbu 'Dinamovo proljeće'

Ova je izložba organizirana uz puno truda i pomoći volontera upravo zahvaljujući vama i vašem uspjehu u Europi. Naša potpora Dinamu nikad nije bila upitna, rekao je predsjednik Udruge' Dinamo to smo mi'

Foto: Dinamo to smo mi
2 komentara

Predvođeni trenerom Nenadom Bjelicom, igrači Dinama posjetili su izložbu 'Dinamovo proljeće' koja je otvorena prošlog vikenda u Galeriji Kranjčar.

Foto: Dinamo to smo mi

Dečki, ovo je sve zahvaljujući vama

Kapetan Arijan Ademi, Emir Dilaver, Marin Leovac, Dominik Livaković, Izet Hajrović prošetali su se bogatom Dinamovom poviješću i sa zanimanjem pogledali izložene artikle, te postavljali pitanja oko mnogih legendarnih Dinamovih igrača i utakmica.

Izložbu su došli pogledati oni koji su koji su nakon 49 godina izborili proljeće u Europi. Dinamo u četvrtak igra prvu utakmicu šesnaestine finala Europske lige protiv Viktorije Plzen u Češkoj. Uzvratna utakmica je na Maksimiru 21. veljače.

Nazdravit ćemo nakon Češke

Predsjednik Udruge 'Dinamo to smo mi' Juraj Čošić pozdravio je igrače i zahvalio im na dolasku. 

- Ova je izložba organizirana uz puno truda i pomoći volontera upravo zahvaljujući vama i vašem uspjehu u Europi. Naša potpora Dinamu nikad nije bila upitna, dečki, sretno u Češkoj - rekao je Čošić.

 

Na kraju posjete igrači su se upisali i u knjigu dojmova, a za uspomenu su dobili i posebni poklon paket među kojima su i posebne edicije pive Zlatni Medvjed izrađene za ovaj projekt, te kriglu 'Dinamovo proljeće'.

Foto: Dinamo to smo mi

Dogovor je na kraju pao da se piva ispije tek nakon pobjede u Češkoj. Radno vrijeme izložbe je od ponedjeljka do petka od 11 do 19h, a subotom od 11 do 14h, a ulaz je besplatan za sve posjetitelje.

Osim izložbe Udruga 'Dinamo to smo mi' organizira nekoliko događaja od kojih je kulminacija veliki koncert u subotu, 23. veljače u Domu sportova na kojem nastupaju Kawasaki 3p, Tram11, Jura Stublić i Šank.

Foto: Dinamo to smo mi

Foto: Dinamo to smo mi

Foto: Dinamo to smo mi

Naši partneri pišu
Message