Obavijesti

Sport

Komentari 2

Igrači i trener Dinama posjetili su izložbu 'Dinamovo proljeće'

Igrači i trener Dinama posjetili su izložbu 'Dinamovo proljeće'
7

Ova je izložba organizirana uz puno truda i pomoći volontera upravo zahvaljujući vama i vašem uspjehu u Europi. Naša potpora Dinamu nikad nije bila upitna, rekao je predsjednik Udruge' Dinamo to smo mi'

VIDEO

Predvođeni trenerom Nenadom Bjelicom, igrači Dinama posjetili su izložbu 'Dinamovo proljeće' koja je otvorena prošlog vikenda u Galeriji Kranjčar.

Dečki, ovo je sve zahvaljujući vama

Kapetan Arijan Ademi, Emir Dilaver, Marin Leovac, Dominik Livaković, Izet Hajrović prošetali su se bogatom Dinamovom poviješću i sa zanimanjem pogledali izložene artikle, te postavljali pitanja oko mnogih legendarnih Dinamovih igrača i utakmica.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Izložbu su došli pogledati oni koji su koji su nakon 49 godina izborili proljeće u Europi. Dinamo u četvrtak igra prvu utakmicu šesnaestine finala Europske lige protiv Viktorije Plzen u Češkoj. Uzvratna utakmica je na Maksimiru 21. veljače.

Pokretanje videa...

00:50

Nazdravit ćemo nakon Češke

Predsjednik Udruge 'Dinamo to smo mi' Juraj Čošić pozdravio je igrače i zahvalio im na dolasku. 

- Ova je izložba organizirana uz puno truda i pomoći volontera upravo zahvaljujući vama i vašem uspjehu u Europi. Naša potpora Dinamu nikad nije bila upitna, dečki, sretno u Češkoj - rekao je Čošić.

 

Na kraju posjete igrači su se upisali i u knjigu dojmova, a za uspomenu su dobili i posebni poklon paket među kojima su i posebne edicije pive Zlatni Medvjed izrađene za ovaj projekt, te kriglu 'Dinamovo proljeće'.

Dogovor je na kraju pao da se piva ispije tek nakon pobjede u Češkoj. Radno vrijeme izložbe je od ponedjeljka do petka od 11 do 19h, a subotom od 11 do 14h, a ulaz je besplatan za sve posjetitelje.

Osim izložbe Udruga 'Dinamo to smo mi' organizira nekoliko događaja od kojih je kulminacija veliki koncert u subotu, 23. veljače u Domu sportova na kojem nastupaju Kawasaki 3p, Tram11, Jura Stublić i Šank.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu