To je to što me zanima!

Prvaci otvaraju protiv Osijeka, "nova" Rijeka dočekuje Istru...

Dinamo dočekuje Osijek u 21 sat na Maksimiru, a Rijeka se predstavlja domaćim navijačima na Kantridi protiv Istre (19 sati). Tim susretima službeno počinje Liga 10
Vidi originalni članak

Utakmicama Rijeke i Istre na Kantridi (19 sati) i Dinama i Osijeka na Maksimiru (21 sat) počinje Liga 10. "Modri" kreću u lov na dvostruku krunu i obranu titule. 

Kruno Jurčić je uoči dolaska Osijeka ostao bez dva igrača iz udarne postave. Tin Jedvaj potpisao je za Romu, a Šime Vrsaljko za Genou. No teško da će "modrima" trebati obrana za Osječane koji dolaze na Maksimir u redovno zatvorenoj varijanti.

- Uvijek tako igraju i uvijek ih teško "otvaramo". No želimo demonstrirati navijačima ono na čemu smo radili posljednjih tjedana - rekao je Dinamov trener Kruno Jurčić.

Alen Halilović neće konkurirati za sastav zbog manjih problema s ozljedom kao ni Fatos Beqiraj. Svi ostali su spremni. Od prve minute zaigrat će Ivo Pinto, desni bek koji je doveden kao zamjena za Šimu Vrsaljka.

Rijeka napada Dinamo

Svaka čast Hajduku, Splitu, Lokomotivi ili Belupu, ali po imenima smo drugi klub u Hrvatskoj. Želimo napasti Dinamo, rekao je Anas Sharbini. 

Rijeka je dovela par odličnih pojačanja, potpisali su Ivan Tomečak i Nikola Pokrivač, Mate Maleš... Anas Sharbini neće moći igrati na premijeri protiv Istre na Kantridi (19 sati). 

Iz Saudijske Arabije nisu stigli potrebni papiri i Matjaž Kek morat će složiti momčad bez Anasa. Rijeka je briljirala na pripremama i bit će zanimljivo vidjeti kako to izgleda na početku sezone.

HNL, 1. kolo:

  • Rijeka - Istra (19 sati)
  • Dinamo - Osijek (21 sat)
Idi na 24sata

Komentari 50

  • shamec 12.07.2013.

    Evo gledam tekmu na tv i čujem ove idiote kako viču "Mamiću cigane odlazi iz svetinje"..E pa neću ići na utakmicu zbog takvih debila j.. im mater svima..dosadili ste i Bogu i vragu i odjebite već jednom vi iz svetinje i ostavite nas da na miru gledamo klub koji volimo!!Fuj smradovi!!

  • NikolaCro17 12.07.2013.

    Rijeka laganini 3-0!

  • mata iz inata 12.07.2013.

    Bravo pa i NK Osijek je spomenut u vašem tisku. Bravo !

Komentiraj...
Vidi sve komentare