To je to što me zanima!

Prvak BiH na čelu s Hrvatom: Denis Buntić preuzima Izviđač

Prve je korake napravio u Izviđaču, a potom odlazio u  Zagreb, Cimos, Ademar Leon, Kielce, Pick Szeged. Sada se vraća 'kući', ali u novoj ulozi. Buntić će postati sportski direktor...
Vidi originalni članak

Prvak Bosne i Hercegovine, RK Izviđač, kolijevka mnogih hrvatskih reprezentativaca nalazi se u problemima. Ove su sezone trenutno na tek sedmom mjestu sa 17 osvojenih bodova naspram prvoplasiranog banjalučkog Borca koji ih je skupio 30.

U posljednjem je kolu s dva gola razlike 30-28 bolja bila Lokomotiva iz Brčkog, a u sljedećem kolu prvenstva očekuje ih slabijeplasirana Iskra što bi mogla biti prekretnica i šansa za novu pobjedu, a u tome bi im trebalo pomoći 'njihovo dijete' - Denis Buntić. Naime, proslavljeni hrvatski rukometašu matični klub se vraća kao sportski direktor, prenose ljubuški mediji.

MJESEC DANA PRED PRVENSTVO Linine muke: Duvnjak, Cindrić, Karačić i Musa upitni za Euro!

Podsjetimo, Denis je u bogatoj rukometnoj karijeri zaigrao za mnoge rukometne velikane, a od reprezentacije se oprostio prije godinu dana nakon osvojenog petog mjesta na EP-u u Hrvatskoj 2018. nakon što je dres s kvadratićima obukao 131 put i zabio 293 gola. Hrvatskoj je donio dva svjetska srebra, jedno europsko srebro i jednu broncu, ali i broncu s Olimpijskih igara.

Najveće klupske uspjehe je dostigao u Kielceu s kojim je osvojio po pet titula prvaka i osvajača Kupa. Nosi naslov pobjednika Lige prvaka 2016., a dva puta je bio treći (2013. i 2015.).

Prve je korake napravio u Izviđaču, a potom odlazio u  Zagreb, Cimos, Ademar Leon, Kielce, Pick Szeged, a nakon oproštaja od reprezentacije nastavio je igrati za ljubuški klub gdje sada preuzima i kormilo uprave.

Osim Denisa na mjestu sportskog direktora, poslije raskida ugovora sa Marijom Bjelišem za novoga trenera "skauta" imenovan  je Petar Šuvak. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Zanetti_J4 05.12.2019.

    Top u ruci i muda do poda. A ne ko Kopljar. Živio i sretno.

  • mali T 04.12.2019.

    Sretno ljudinooo!

  • Žara 04.12.2019.

    uvijek je radio istu fintu i uvijek je prolazila haha

Komentiraj...
Vidi sve komentare