Obavijesti

Sport

Komentari 6

Prvak BiH na čelu s Hrvatom: Denis Buntić preuzima Izviđač

Prvak BiH na čelu s Hrvatom: Denis Buntić preuzima Izviđač
2

Prve je korake napravio u Izviđaču, a potom odlazio u  Zagreb, Cimos, Ademar Leon, Kielce, Pick Szeged. Sada se vraća 'kući', ali u novoj ulozi. Buntić će postati sportski direktor...

VIDEO

Prvak Bosne i Hercegovine, RK Izviđač, kolijevka mnogih hrvatskih reprezentativaca nalazi se u problemima. Ove su sezone trenutno na tek sedmom mjestu sa 17 osvojenih bodova naspram prvoplasiranog banjalučkog Borca koji ih je skupio 30.

U posljednjem je kolu s dva gola razlike 30-28 bolja bila Lokomotiva iz Brčkog, a u sljedećem kolu prvenstva očekuje ih slabijeplasirana Iskra što bi mogla biti prekretnica i šansa za novu pobjedu, a u tome bi im trebalo pomoći 'njihovo dijete' - Denis Buntić. Naime, proslavljeni hrvatski rukometašu matični klub se vraća kao sportski direktor, prenose ljubuški mediji.

Linine muke: Duvnjak, Cindrić, Karačić i Musa upitni za Euro!
Linine muke: Duvnjak, Cindrić, Karačić i Musa upitni za Euro!

Podsjetimo, Denis je u bogatoj rukometnoj karijeri zaigrao za mnoge rukometne velikane, a od reprezentacije se oprostio prije godinu dana nakon osvojenog petog mjesta na EP-u u Hrvatskoj 2018. nakon što je dres s kvadratićima obukao 131 put i zabio 293 gola. Hrvatskoj je donio dva svjetska srebra, jedno europsko srebro i jednu broncu, ali i broncu s Olimpijskih igara.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Hrvatska - Madjarska

Najveće klupske uspjehe je dostigao u Kielceu s kojim je osvojio po pet titula prvaka i osvajača Kupa. Nosi naslov pobjednika Lige prvaka 2016., a dva puta je bio treći (2013. i 2015.).

Prve je korake napravio u Izviđaču, a potom odlazio u  Zagreb, Cimos, Ademar Leon, Kielce, Pick Szeged, a nakon oproštaja od reprezentacije nastavio je igrati za ljubuški klub gdje sada preuzima i kormilo uprave.

Osim Denisa na mjestu sportskog direktora, poslije raskida ugovora sa Marijom Bjelišem za novoga trenera "skauta" imenovan  je Petar Šuvak. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića