To je to što me zanima!

Prvak i viceprvak Europe bore se za 'utješnu' broncu na SP-u

"UTJEŠNA" NAGRADA Litva i Francuska od 18 sati igraju za broncu na Svjetskom prvenstvu u Španjolskoj. Lani su igrali finale Eurobasketa. Francuska je pobijedila...
Vidi originalni članak

Litva je prije četiri godine u Turskoj pobijedila Srbiju u utakmici za treće mjesto. Danas će od 18 sati pokušati ponoviti taj doseg i osvojiti drugu uzastopnu broncu. 

Suparnik će im biti Francuska, koja je u polufinalu izgubila od Srbije.

Ovo će biti utakmica prvaka (Francuska) i viceprvaka Europe (Litva). Litavci su u posljednjoj utakmici izgubili od Francuske u finalu Eurobasketa lani u Sloveniji.

Litva ulazi u utakmicu s malom prednošću. Nitko od njih nije očekivao da izbace Amerikance u polufinalu, dok su Francuzi očekivali prolazak preko Srbije. Tako "ispuhana" Francuska mogla bi lako izgubiti i utakmicu za 'utješnu' nagradu.

- Nismo još gotovi. Imamo još jednu veliku utakmicu na prvenstvu. Idemo po broncu - najavio je Francuz Nicolas Batum, koji je protiv Srbije zabio 35 koševa uz osam trica.

Finale Svjetskog prvenstva između Srbije i SAD-a na rasporedu je u nedjelju u 21 h.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • zof 13.09.2014.

    95:93 za Francusku. Na ovom prvenstvu im je suđeno da igraju utakmice na granici živaca i izdržljivosti. Zasluženo su osvojili medalju, srcem, znanjem i požrtvovnošću. Čestitam !

  • bobozec 13.09.2014.

    Ljudi kakav umor Francuza,u NBAu se igraju utakmice svaki dan a i u skupinama su se igrale po tri utakmice za redom.Fizičkog umora na toj razini nebi trebalo biti,jedino pishički,a to je druga stvar...

  • geonosian2912 13.09.2014.

    Vidim opet stručnjaci prognoziraju sigurnu pobjedu Francuza,kao što je jučer trebala biti,zar ne?Također ste prediđali lagane pobjede Španjolaca i Brazilaca.Sačekajte utakmicu pa vidite što će biti.Litavci su odmorniji,i fizički i psihički i ako izgube,to neće biti lagano kao što previđaju neki stručnjaci sa 24sata.

Komentiraj...
Vidi sve komentare