To je to što me zanima!

Velazquez: Igrama u Hajduku želim se nametnuti izborniku

Atmosfera je slična kao u Argentini. Ja sam spreman već za utakmicu s Rijekom, vidjet ćemo rekao je Julian Velazquez (24), prvi Argentinac u povijesti Hajduka...
Vidi originalni članak

Julian Velazquez (24) odigrao je jednu utakmicu za Argentinu, pet godina proveo je u Independienteu, prošlu sezonu proveo je na posudbi u rumunjskom Gaz Metanu. U Hajduk je stigao na posudbu iz Palerma.

Velazquez je prvi Argentinac u Hajdukovoj povijesti.

- Odmah sam vidio da je Hajduk uređen klub s puno mladih i talentiranih igrača. Sviđa mi se grad. Možda počnem već protiv Rijeke. Spreman sam - kaže Julian i dodaje:

- Znam odavno za ovaj klub. Poznat je u svjetskim okvirima. Znam i za sjajnu atmosferu na Poljudu. Kakav sam igrač? Najbolje se snalazim na poziciji desnog stopera. Ali dosta puta sam igrao i beka. Najveća snaga mi je brzina i centaršut.

- Vjerujem da ću se brzo prilagoditi na uvjete ovdje jer je atmosfera slična kao u Argentini. Presing s tribina uvijek me gura naprijed. Želim što prije naučiti hrvatski i nametnuti se izborniku preko Hajduka - dodao je Velazquez.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • donandres 14.08.2015.

    e bas ces se preko hajduka nametnuti izborniku, mos mislit

  • moslavina995 14.08.2015.

    I ovaj je došao u Hajduk radi igranja u reprezentaciji.Nije odigrao još ništa a već je pojačanje.Pa zar se nije i o onima prije pisalo da su pojačanja? Pa dobro, pošto su poarali već pola Europe, a bome i domaće lige valjda je tako.Realnost i objektivnost su hajdukovcima največa vrlina,nema sumnje!

  • JA SAM ISTINA 14.08.2015.

    Kako mozete pisati da je Hajduk pogodio ove sezone sa pojacanjima kada su ta pojacanja odigrali tek nekoliko utakmica a Julian jos ni jednu?

Komentiraj...
Vidi sve komentare