To je to što me zanima!

Prvi čovjek srpskog nogometa podnio je neopozivu ostavku

U želji da, prije svega, reprezentaciji omogućim neophodan mir spreman sam za novu borbu u kojoj ću sve učiniti da demantiram napade na svoje ime i ličnost, naveo je Kokeza.
Vidi originalni članak

Srpski nogometni savez (FSS) od danas je bez čelnog čovjeka! Slaviša Kokeza odlučio je podnijeti neopozivu ostavku na predsjedničko mjesto.

Razlog su optužbe i teški napadu s kojima se suočio, a sve se dogodilo nakon što je nedavno bio priveden priveden na informativni razgovor u Službu za borbu protiv organiziranog kriminala, kada je odbio poligraf i odgovor na pitanje je li sudjelovao u pripremanju atentata na Aleksandra Vučića.

- Želim obavijestiti svoje suradnike, kao i sportsku i nogometnu javnost da se povlačim s funkcije predsjednika Srpskog nogometnog saveza. U želji da, prije svega, reprezentaciji omogućim neophodan mir spreman sam za novu borbu u kojoj ću sve učiniti da demantiram napade na svoje ime i ličnost - naveo je Kokeza.

- Poštujući sve ono što se u tom odnosu izgradilo, nitko ne treba Aleksandra Vučića i Srbiju braniti od Slaviše Kokeze jer Slaviša Kokeza je bio uz Aleksandra Vučića i Srbiju kada mnogi to nisu smjeli ili htjeli. Ponosan tada, ponosan i sada kada se brutalno iznose opasne neistine koje su, naravno, nanijele štetu i funkciji koju više neću obavljati. Povlačim se s mjesta predsjednika kako bih cijelog sebe stavio u službu pravde i istine koji će biti moja vodilja u budućem periodu.

Kokeza je predsjednik FSS-a bio od svibnja 2016. godine, a najveći je uspjeh plasman Srbije na SP u Rusiji 2018. godine...

Idi na 24sata

Komentari 5

  • 22.03.2021.

    Vesti iz regiona....tko nas bre zavadi, mi smo vas samo malo klali, ubijali, silovali, raselili a vi se ljutite, ma nismo htijeli i vi ste nas otjerali dajte da se opet pomirimo, pa mi smo braća......Čitajte 24 čs, vesti iz regiona, mirotvorce

  • theshitdisturber 22.03.2021.

    nije nego fudbalski savez srbije

  • Fozola 22.03.2021.

    Nije SRPSKI nego SRBIJANSKI nogometni/fudbalski savez. U njihovoj reprezentaciji nisu sve Srbi

Komentiraj...
Vidi sve komentare