Obavijesti

Sport

Komentari 5

Prvi čovjek srpskog nogometa podnio je neopozivu ostavku

Prvi čovjek srpskog nogometa podnio je neopozivu ostavku

U želji da, prije svega, reprezentaciji omogućim neophodan mir spreman sam za novu borbu u kojoj ću sve učiniti da demantiram napade na svoje ime i ličnost, naveo je Kokeza.

Srpski nogometni savez (FSS) od danas je bez čelnog čovjeka! Slaviša Kokeza odlučio je podnijeti neopozivu ostavku na predsjedničko mjesto.

Razlog su optužbe i teški napadu s kojima se suočio, a sve se dogodilo nakon što je nedavno bio priveden priveden na informativni razgovor u Službu za borbu protiv organiziranog kriminala, kada je odbio poligraf i odgovor na pitanje je li sudjelovao u pripremanju atentata na Aleksandra Vučića.

- Želim obavijestiti svoje suradnike, kao i sportsku i nogometnu javnost da se povlačim s funkcije predsjednika Srpskog nogometnog saveza. U želji da, prije svega, reprezentaciji omogućim neophodan mir spreman sam za novu borbu u kojoj ću sve učiniti da demantiram napade na svoje ime i ličnost - naveo je Kokeza.

Slavisa Kokeza

- Poštujući sve ono što se u tom odnosu izgradilo, nitko ne treba Aleksandra Vučića i Srbiju braniti od Slaviše Kokeze jer Slaviša Kokeza je bio uz Aleksandra Vučića i Srbiju kada mnogi to nisu smjeli ili htjeli. Ponosan tada, ponosan i sada kada se brutalno iznose opasne neistine koje su, naravno, nanijele štetu i funkciji koju više neću obavljati. Povlačim se s mjesta predsjednika kako bih cijelog sebe stavio u službu pravde i istine koji će biti moja vodilja u budućem periodu.

Kokeza je predsjednik FSS-a bio od svibnja 2016. godine, a najveći je uspjeh plasman Srbije na SP u Rusiji 2018. godine...