To je to što me zanima!

Prvi dan Eura 2020 s četiri utakmice: Rasplet skupina B i C

Pred nama je prvi dan ovog Eura s četiri utakmice u danu. Danci i Makedonci traže prve bodove na natjecanju, dok Belgijci i Nizozemci imaju priliku biti maksimalni nakon prvog kruga
Vidi originalni članak

Nakon jučerašnjeg dana prva je reprezentacija ispala s natjecanja - Turska. Danas ćemo po prvi put na ovom Euru imati četiri utakmice budući da se igra treće kolo skupina "B" i "C".

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

SENOL GUNES Turski izbornik nakon neuspjeha na Euru: Krivi su mediji i uprava

Nizozemska i Sjeverna Makedonija igraju ju u Amsterdamu. Dok će HNL-ovci Ristovski, Velkovski i Ademi tražiti prve bodove na turniru, Nizozemci napadaju maksimalan broj bodova. Momčad Franka de Boera osigurala je prolaz u drugi pa možda i poštedi neke važne prvotimce, no oni će i dalje biti veliki favorit protiv debitanta na ovom natjecanju.

Puno zanimljivija utakmica igrat će se u Bukureštu gdje će snage odmjeriti Ukrajina i Austrija. Obje su momčadi rušile Makedonce, a gubile od Nizozemaca. Kladionice u ovoj utakmice ne vide pobjednika. Tečaj na remi je tek 2,10 budući da bi tim rezultatom najvjerojatnije prošle reprezentacije, ali tim bi ishodom zadovoljniji bili Ukrajinci koji trenutno drže drugo mjesto, dok bi Austrijanci, u tom slučaju, ovisili o rezultatima drugih utakmica.

U večernjem terminu Finska će pokušati odraditi 'nemoguću misiju' i otrgnuti koji bod snažnoj Belgiji koja je slavila u oba dosadašnja susreta. Finci su, s druge strane, šokirale Dance i prvom kolu, a onda izgubili od Rusa u drugom. Belgija je osigurala drugi krug, dok bi Finci mogli proći i s bodom iz večerašnje utakmice.

Derbi trećeg kola skupine B. Rusija protiv Danske u Kopenhagenu. Danci su očekivali puno od ovog Eura. Na SP-u u Rusiji izbacili smo ih tek nakon penala i uvjerili se u odličnu igru te skandinavske reprezentacije. Na ovom su Euru sve utakmice grupne faze igrali doma, no bodova još nema na vidiku. Prvo su ih šokirali Finci dok je glava vjerojatno svih igrača bila tamo negdje sa Christianom Eriksenom, dok su u drugoj bili puno bolji i vodili protiv Belgije, ali na kraju ipak izgubili. Kako god, danas će protiv Rusa biti favoriti za pobjedu koja bi ih mogla odvesti u drugi krug, ako se poklope neki drugi rezultati.

SIMBOLIČAN PROSVJED Nijemci šalju Orbanu poruku? Allianz Arena u duginim bojama

Raspored današnjih utakmica:

Sj. Makedonija - Nizozemska (18 sati, Amsterdam)
Ukrajina - Austrija (18 sati, Bukurešt)
Finska - Belgija (21 sat, Sankt Peterburg)
Rusija - Danska (21 sat, Kopenhagen)

Idi na 24sata

Komentari 6

  • svinjo 21.06.2021.

    Kako cu na kladari zaraditi danas lagano par somova. A ofce će gledati i navijati ko da imaju koristi od nabijanja lopte.

  • Zmar117 21.06.2021.

    Kao navijač Hajduka i nekadašnji ćlan Torcide jasno je kao dan da bi europski Dinamo trebao biti okosnica ove reprezentacije...Nevjerovatno je da nam trenutno najbolji igrač Mislav Oršić sjedi na klupi dok nam Lovren nebo pod oblake izvodi slobodnjake..Slobodnjake koje bi Oršić 1/3 pospremio u rašlje..Nevjerovatno je da malog Majera gledam da igra nebitnu pripremnu utakmicu Mura -Dinamo u Murskoj Soboti umjesto da igra u tandemu sa Ivanušecom na EURU...Neka Makedonci pričekaju jedan dan pa onda možemo kući zajedno sa istim avionom.. ..

  • Marijan_Matijević 21.06.2021.

    Mislim da naši prijatelji Makedonci danas pakiraju kofere za kući...

Komentiraj...
Vidi sve komentare