To je to što me zanima!

Prvi golman Maroka otpjevao himnu pa otišao u svlačionicu

Bono je bio najavljen od prve minute u utakmici protiv Belgije, no nestao je s terena prije službenog fotografiranja. Dvije su verzije koje kolaju među medijima što mu se dogodilo
Vidi originalni članak

Yassine Bounou (31) poznatiji kao Bono prvi je golman i jedan od najpoznatijih igrača marokanske reprezentacije. Trebao je startati u utakmici protiv Belgije u nedjeljnoj utakmici drugog kola SP-a, ali je u bizarnim okolnostima izvisio.

Bona su, naime, najavili u službenom zapisniku, odradio je i zagrijavanje, čak je bio i s prvotimcima dok je svirala marokanska himna, a onda je nestao s terena. Na službenom fotografiranju pojavila se njegova zamjena, Monir El Kajoui.

Ta je promjena zbunila komentatore, između ostalih, i HTV-a i BBC-a. Viki Ivanović neko je vrijeme mislio da je na golu Bono, a onda se ipak ispravio i na početku drugog dijela, nakon razgovora s kolegama, tvrdio da je Bono odustao od nastupa jer je imao probavnih problema.

Prema informaciji BBC-a koju je prenio Goal, pak, golman Seville požalio se na problem s vidom i nije htio započeti utakmicu.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • djurowsky 28.11.2022.

    Lijepo pjeva.

  • zorozimba 27.11.2022.

    Marokanci se ne bi približili golu da se ispraznio na gol liniji.

  • bibercelizepizderce 27.11.2022.

    ispale oci od proljeva

Komentiraj...
Vidi sve komentare