Obavijesti

Sport

Komentari 4

Prvi golman Maroka otpjevao himnu pa otišao u svlačionicu

Prvi golman Maroka otpjevao himnu pa otišao u svlačionicu

Bono je bio najavljen od prve minute u utakmici protiv Belgije, no nestao je s terena prije službenog fotografiranja. Dvije su verzije koje kolaju među medijima što mu se dogodilo

VIDEO

Yassine Bounou (31) poznatiji kao Bono prvi je golman i jedan od najpoznatijih igrača marokanske reprezentacije. Trebao je startati u utakmici protiv Belgije u nedjeljnoj utakmici drugog kola SP-a, ali je u bizarnim okolnostima izvisio.

Bona su, naime, najavili u službenom zapisniku, odradio je i zagrijavanje, čak je bio i s prvotimcima dok je svirala marokanska himna, a onda je nestao s terena. Na službenom fotografiranju pojavila se njegova zamjena, Monir El Kajoui.

FIFA World Cup Qatar 2022 - Group F - Belgium v Morocco

Ta je promjena zbunila komentatore, između ostalih, i HTV-a i BBC-a. Viki Ivanović neko je vrijeme mislio da je na golu Bono, a onda se ipak ispravio i na početku drugog dijela, nakon razgovora s kolegama, tvrdio da je Bono odustao od nastupa jer je imao probavnih problema.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Prema informaciji BBC-a koju je prenio Goal, pak, golman Seville požalio se na problem s vidom i nije htio započeti utakmicu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu