To je to što me zanima!

Prvi naslov u paru: Ivan Dodig i Marcelo Melo osvojili Šangaj

U meču u kojem nijedan tenisač nije izgubio servis više mirnoće u odlučujućem setu pokazao je hrvatsko-brazilski par te potpuno zasluženo uzeo prvi naslov u karijeri
Vidi originalni članak

Hrvatski tenisač Ivan Dodig i Brazilac Marcelo Melo osvojili su prvi put zajedno turnir u paru. U finalu ATP Mastersa u Šangaju pobijedili su španjolsku kombinaciju, David Marrero i Fernanda Verdasco, sa 7-6, 6-7, 10-2 nakon jedan sat i 43 minute igre.

U meču u kojem nijedan tenisač nije izgubio servis više mirnoće u odlučujućem setu pokazao je hrvatsko-brazilski par te potpuno zasluženo uzeo prvi naslov u karijeri.

- Ovo je za nas vrlo važan rezultat i veselimo se daljnjim turnirima, te se nadamo da ćemo izboriti priliku igrati na završnom turniru u Londonu - rekao je Dodig.

Inače, na putu do finala Dodig i Melo pobijedili su i najbolji teniski par svih vremena - braću Bryan.

Ovim rezultatom Dodig i Melo napravili su i veliki korak prema Mastersu parova koji će se održati u Londonu.

ATP Šangaj, polufinale, parovi:

  • Dodig/Melo - Marrero/Verdasco 7-6, 6-7, 10-2

Dodig i Melo pobijedili braću Bryan za finale ATP Šangaja!

Idi na 24sata

Komentari 36

  • Silvana7 Ri 13.10.2013.

    Samozatajan i miran tip...Čovjek iz sjene koji je svojim trudom,zalaganjem zaslužio (taj) svoj prvi trofej (koji je trebao doći i ranije)...I zaslužio je da mu se čestita..

  • Zvecko_1 13.10.2013.

    Sta je sve Zimonjic osvojio ne mogu trofeji da mu stanu u vitrine. Sa svakog GS ima po titulu i u mixu i double.

  • mazaluna 13.10.2013.

    Zašto uvijek krijete koliko su zaradili pa ne igra on za Hrvatsku nego mu je to posao.Na svakom turniru se objavi javno pred kamerama koliko su zaradili a kod nas svi glumataju kao da je to školska zabava.

Komentiraj...
Vidi sve komentare