To je to što me zanima!

Prvi naslov za Leicester već u vitrini: Mahrez je igrač godine

Tri kola prije kraja Englezi su izabrali najbolje igrače te najbolju momčad Premier lige za ovu sezonu. Prema očekivanju dominiraju nogometaši Tottenhama i Leicestera
Vidi originalni članak

Najbolji nogometaš sezone u Premier ligi je Riyad Mahrez, najbolji mladi igrač je Dele Alli, a u momčadi sezone nalaze se po četiri igrača Leicestera i Tottenhama te po jedan iz Arsenala, West Hama i Manchester Uniteda.

Izbor je to najboljih u Premiershipu u sezoni na isteku Udruženja profesionalnih nogometaša. Uspjeh sjajnog Leicesterovog Alžirca time je veći ako se zna da je postao prvi afrički nogometaš koji je dobio tu nagradu i prvi ikad iz Leicestera.

Iza Mahreza ostali su njegov klupski kolega Vardy te Harry Kane iz Tottenhama, a dvostruki poraz u izboru kolega doživio je Mesut Özil.

Osim što nije izabran za igrača sezone, Nijemac nije ušao ni u momčad sezone. No zato je tu mjesto našao Bilićev igrač i čovjek koji ove sezone fantastično dirigira igrom West Hama i vodi ga prema Europi Dimitri Payet.

Najboljih 11 Premiershipa u izboru igrača izgleda ovako:

  • De Gea - Bellerin, Alderweireld, Morgan, Rose - Mahrez, Alli, Kante, Payet - Kane, Vardy
Idi na 24sata

Komentari 23

  • Xyster 25.04.2016.

    Očekivano.

  • plazibatduje 25.04.2016.

    odlican igrac zasluzeno al i da je bilo koji od ostalih osvojio bilo bi zasluzeno...jedino mozd ozil malo ispada od svih njih jer ga nema u najvazniim utakmicama arsenala svi ostali za 5

  • Klimzy 25.04.2016.

    Zasluzeno Mahrez dobio nagradu, nadam se da ga iduce sezone gledamo u dresu crvenih vragova!

Komentiraj...
Vidi sve komentare