To je to što me zanima!

Prvi poraz Hrvatske na SP-u u Češkoj: Španjolska bila bolja

Dario Šarić ponovno je bio najbolji pojedinac Hrvatske, zabio je 23 koša i imao 14 skokova. Brzoja je ubacio 22 koša. Kod Španjolaca najbolji Brizuela s 14 koševa
Vidi originalni članak

Hrvatska juniorska košarkaška reprezentacija na Svjetskom prvenstvu u Češkoj doživjela je prvi poraz. U 3. kolu skupine A bolja od Hrvatske bila je Španjolska 86-76, pa ćemo u drugi krug s dva boda.

Loše smo otvorili susret protiv Španjolaca i nakon prve četvrtine gubili smo deset razlike (25-15). Odmah početkom druge četvrtine taj je zaostatak bio i minus 12, ali serijom 16-3 sredinom te dionice došli smo do vodstva  koje smo zadržali do poluvremena. Nakon prvih 20 minuta igre vodili smo 40-39.

Utakmica je bila izjednačena sve do kraja treće četvrtine kada je Španjolska serijom 12-2 ponovno otišla na devet razlike. Do kraja utakmice Španjolci vodstvo više nisu ispuštali, te će u drugi krug sa četiri boda.

Dario Šarić ponovno je bio najbolji pojedinac Hrvatske, zabio je 23 koša i imao 14 skokova. Brzoja je ubacio 22 koša. Kod Španjolaca najbolji je bio Brizuela s 14 koševa.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • daljinac 29.06.2013.

    čudo bi bilo da je htv prenosila ne samo ovu nego i ostale utakmice bilo kojeg prvenstva !

  • zdravko dren mamić 29.06.2013.

    Na poštedi zbog ozljede koju već duže vuče. Nije mogao igrati ni juniorsko finale za Barcu. Odnosno, igrao je malo ali nije išlo. Hezonja će za 3 godine bit uvjerljivo najbolji hrvatski igrač.

  • zdravko dren mamić 29.06.2013.

    Brajković je najlošija karika svih reprezentativnih selekcija. Kadete i juniore je mogao voditi na način da da Šariću loptu i svi se maknu, ali gotovo je to sad. Seniorska košarka se tako ne može igrati. Sve se vidi u 10 izgubljenih lopti Darija. Treba igrati timski, a igrač poput njega bi svejedno iskočio. I onda se pitamo gdje nestaju perspektivni juniori... upravo tu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare