To je to što me zanima!

Lovren: Nitko nema sigurno mjesto u početnoj postavi...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Svatko želi otići u Brazil i bit će borbe. Svaki trening će biti dokazivanje, nikome mjesto u početnom sastavu nije zagarantirano. Igrat će najbolji, rekao je Lovren
Vidi originalni članak

U hotelu u Buzinu počelo je okupljanje hrvatske nogometne reprezentacije. Reprezentativci su se nakon prijavljivanja u hotel Aristos raštrkali po cijelom gradu. Jedni obavljaju sponzorske obaveze, drugi su na testiranjima, dok je Ivica Olić u društvu braće Kovač otputovao u Slavoniju.

- Imao sam fantastičnu sezonu, ali sam najviše sretan jer praktički nisam bio ozlijeđen i odigrao sam maksimalan broj utakmica - rekao je Dejan Lovren i dodao:

- Svatko želi otići na Svjetsko prvenstvo i bit će borbe. Svaki trening će biti dokazivanje, nikome mjesto u početnom sastavu nije zagarantirano. Igrat će najbolji.

Oliver Zelenika treći je golman.

- Znao sam da sam kandidat, ali nisam znao hoću li ići. Vama novinarima je to iznenađenje, a ja ću reći da sam sretno i spretno izborio mjesto. To mi je privilegija i čast.

Kovačić, Vedran Ćorluka i Ivan Perišić su se družili s navijačima u City Centeru.

Danas je u 17 sati prvi trening, a u petak se kreće na pripreme u Austriju. Kasnije će doći Luka Modrić i Niko Kranjčar. Modrić s Realom u subotu igra finale Lige prvaka, a Kranjčar utakmicu za ulazak u Premiership s QPR-om.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • DALMATINACSAN 21.05.2014.

    Pa naravno, triba si izboriti misto. Ne znan zašto bi bilo normalno da je netko u ekipi ako nije zaslužija s igrama.

  • opet žižula 21.05.2014.

    Nitko nije siguran u prvih 11 osim Perišića

  • IlijaPajić 21.05.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

Komentiraj...
Vidi sve komentare