To je to što me zanima!

Prvi stranac na klupi gaučosa: Van Gaal izbornik Argentine?!

Prema pisanju nizozemskih medija, Louis van Gaal (60) jedan je od kandidata za novog izbornika argentinske nogometne reprezentacije koju nikad nije vodio stranac
Vidi originalni članak

Da bi iskusni Nizozemac Louis van Gaal mogao preuzeti Lionela Messija i suigrače objavio je u utorak najčitaniji nizozemski dnevni list De Telegraaf.

Otkako je prošlog proljeća dobio otkaz u minhenskom Bayernu, Van Gaal je bez posla. Rekao je ranije da bi po svršetku trenerske epizode u Bayernu volio još samo voditi jednu veliku nacionalnu momčad.

Komunikacijski kriterij Van Gaal zadovoljava: naučio je španjolski vodeći Barcelonu od 1997. do 2000. godine.

Nakon razočaravajućeg ispadanja u četvrtfinalu Copa Amerike, južnoameričkog prvenstva koje su Argentinci organizirali, otkaz je dobio Sergio Batista.

Postane li Van Gaal njegov nasljednik, prvi put u povijesti argentinsku nogometnu reprezentaciju neće voditi Argentinac.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • DomagoyDumancic_1 27.07.2011.

    To mi radi, uzmite njega, iskusnog trenera, ne Maradonu i Batistu koji nikad nikog nisu vodili..

  • Nisam Taj 27.07.2011.

    Volili ga ili ne on je vrhunski strucnjak koji inzistira na ekipi a ne ko dosadasnji izbornici Argentine na jednom igracu. Vjerujem da bi on mogao ubjedit argentince da Messi nije Argentina i da ne moze biti odgovoran za sve nego i drugi moraju pomoci u igri,njihova igra se sigurno nece bazirat na dodaj Messiju a niti komentari poslije utakmica na pitajte Messija. Odgovornost mora preuzeti svih 11 igraca a ne kad ide svi su heroji a kad ne samo Messi je kriv jer je on sa Marsa.

  • amsterdam110 27.07.2011.

    obican smrad ,arogantan ,ovdje u nizozemskoj ga nitko ne voli

Komentiraj...
Vidi sve komentare