To je to što me zanima!

Dumfries sredio Amerikance, Nizozemci prvi četvrtfinalisti!

Dumfries je u prvom dijelu dvaput asistirao za golove Nizozemske po sličnom receptu. Iako je Wright čudnim golom dao nadu SAD-u, ona nije dugo trajala. "Oranje" čeka Argentinu ili Australiju
Vidi originalni članak

Nogometaši Nizozemske prvi su četvrtfinalisti svjetskog prvenstva, kojem je domaćin Katar, nakon 3-1 (2-0) pobjede protiv reprezentacije SAD-a.

Odmah na početku, u 3. minuti, sjajnu je šansu imao najbolji američki igrač Pulišić te su nogometaši SAD-a ostavili bolji dojam u prvom poluvremenu.

No, dok su Amerikanci propuštali šanse, Nizozemci su zabijali. U prvih 45 minuta Nizozemska je zabila dva gotovo identična gola, a strijelci su bili Memphis Depay u 10. i Daley Blind u prvoj minuti sudačke nadoknade nakon što je oba puta odlično asistirao Dumfries.

U nastavku susreta obje su reprezentacije imale dosta prilika, pogotovo su opasne bile one nizozemskih nogometaša, no 2-0 je stajalo sve do 76. minute. Tada je SAD smanjio na 1-2 neobičnim golom Haji Amira Wrighta.

Nizozemska je i definitivno riješila pitanje pobjednika u 81. minuti, a jako dobru svoju predstavu golom je za 3-1 začinio Denzel Dumfries.

Nizozemska će u četvrtfinalu igrati protiv pobjednika dvoboja Argentine i Australije koji će se za ulazak među osam najboljih na svjetskom prvenstvu boriti tijekom subotnje večeri, od 20 sati.

Idi na 24sata

Komentari 97

  • CroAmer 03.12.2022.

    Drago mi je bilo vidjeti sportsko ponašanje USA za vrijeme i nakon utakmice protiv Iran i Holandije. Ne kao ono jučer.Kc2026 točka com

  • bezobrvenajeziku 03.12.2022.

    Mi moramo biti realni prema sebi pa reći da ovo što smo igrali protiv Belgije nije bilo dobro...imali smo sreće što nismo ispali...Nadam se da nećemo ponavljati takve greške, neki od naših igrača to rade konstantno,mi koji smo igrali nogomet to vidimo!

  • Barbara Neal 03.12.2022.

    Bok ! Ja sam Barbara i bit ću vaš osobni trener i vodit ću vas u započinjanju internetskog poslovanja.. ako ste zainteresirani za zaradu od 90 USD po satu i do 12000 USD mjesečno, slijedite vezu... ............................>>>>>>>>>>>>>>>>>> J­­­­o­bzC­­­a­­­­r­­t.C­­O M

Komentiraj...
Vidi sve komentare