To je to što me zanima!

Modrić sjajno asistirao u 'trici' Reala te je prestigao Puškaša

Real je slavio 3-0 protiv Rome. Modrić je bio asistent za drugi gol, a ovo mu je bila 100. utakmica za Real u Uefinim klupskim natjecanjima čime je iz top 10 stranaca po broju nastupa istisnuo jednog Puškaša
Vidi originalni članak

Aktualni trostruki europski prvak Real Madrid pobjedom je krenuo u obranu naslova u Ligi prvaka. U susretu prvog kola skupine G 'kraljevski klub' je u Madridu pobijedio Romu 3-0 u susretu u kojem je Luka Modrić upisao asistenciju i stoti nastup u Uefinim klupskim natjecanjima.

Za kapetana hrvatske vrste bio je to 71. nastup u Ligi prvaka, a još 29 je upisao u ostalim europskim natjecanjima.

Real je od prve minute dominirao i nizao prilike, no Roma se odlično držala sve do 44. minute kada je Isco zabio sjajan pogodak iz slobodnog udarca. 

Roma je u drugom dijelu zaigrala otvorenije što je Real iskoristio postigavši u 58. minuti i drugi gol nakon brze kontre. Modrić je fantastično proigrao Garetha Balea koji je sjajno pucao iskosa i zabio za 2-0.

Točku na i stavio je Mariano Diaz sjajnim golom u sudačkoj nadoknadi za uvjerljivu pobjedu europskog prvaka. Modrić je na terenu proveo 85 minuta kada je uz ovacije Bernabeua zamijenjen.

Za Modrića je ovo bila 100. utakmica za Real u Uefinim klupskim natjecnjima čime je iz top 10 stranaca po broju nastupa istisnuo jednog od najvećih Realovih igrača svih vremena, Ferenca Puškaša.

 Ante Ćorić nije niti doputovao u Madrid zbog problema sa žuljevima.

U drugom susretu iz skupine G Viktorija PlzenCSKA Moskva su igrali 2-2, nakon što je domaćin vodio 2-0 nakon prvog poluvremena. Česi su poveli uz dva gola Michaela Krmenčika (29, 41), no Rusi su se vratili u igru u 49. minuti golom Fedora Čalova na asistenciju Nikole Vlašića.

Odličnu igru mladi hrvatski reprezentativac je zaokružio pogotkom za 2-2 u petoj minuti nadoknade iz jedanaesterca.

Idi na 24sata

Komentari 314

  • MH08 20.09.2018.

    Mariano Diaz ce biti igracina

  • plik 20.09.2018.

    patuljak super igra, baš šteta kaj će mu izmaći ovaj zadnji trofej... :))))

  • Dustov 20.09.2018.

    Luka one dvi asistencije iscu i baleu koji je da gol su odgovor zasto je to sto je,podsjetilo me na asistenciju rebicu protiv argentine...real igra super al mi se cini kao arsenal nekad da se zele usetat u gol sa loptom...al opet su top momcad.i taj diaz je odlican.

Komentiraj...
Vidi sve komentare