To je to što me zanima!

Prvi trening prošao bez ugriza: Suarez konačno u dresu Barce

Luis Suarez pojavio se na treningu Barcelone dan nakon što mu je Sportski sud u Lausanneu ukinuo dio kazne koja se odnosila na zabranu treninga s novim klubom
Vidi originalni članak

Luis Suarez prvi je put trenirao s Barcelonom. Urugvajcu je Sportski arbitražni sud (CAS) u četvrtak potvrdio četveromjesečnu kaznu, ali je ukinuo onaj dio u kojem stoji da Suarez ne smije ni trenirati. Suarez je već drugi dan dradio trening s Barcom.

- Sretan sam što opet treniram. Odlično se osjećam. Nije mi bilo lako proteklih tjedana. Pogriješio sam i ispričao se. Sad pokušavam sve ostaviti iza sebe. Koncentriran sam na to kako pomoći Barceloni - rekao je Luis Suarez.

Fifa je kaznila Suareza jer je ugrizao Giorgija Chiellinija na Svjetskom prvenstvu u Brazilu. To mu je već treći put u karijeri da grize protivnike na travnjaku. Dobio je četiri mjeseca suspenzije i devet utakmica kazne u dresu Urugvaja. 

Suarez bi mogao debitirati za Barcelonu već u ponedjeljak u prijateljskoj utakmici. Španjolski mediji pišu kako se Suarezova kazna ne odnosi na prijateljske utakmice. No to još nije potvđeno. Barca u ponedjeljak igra protiv meksičkog Leona, a Urugvaja bi mogao biti predstavljen prije te utakmice i potom istrčati na teren.

Vraća se za El Clasico

Urugvajac će propustiti devet utakmica Primere i tri utakmice u dresu Barcelone u grupnoj fazi Lige prvaka. Vratit će se taman na El Clasico protiv madridskog Reala. 

Idi na 24sata

Komentari 82

  • laganoo 16.08.2014.

    ne znam kad me naslov ovako nasmijo hahahahahaha

  • satan999 15.08.2014.

    Na svakoj slici mu zubi vire iz usta, nije ni čudno da zapinje s njima za ramena ostalim igračima :D

  • Anchor 15.08.2014.

    Ove sezone Barca ce "potaracati' konkurenciju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare