To je to što me zanima!

Prvi trofej u godini: Riječani do trijumfa bez primljenog gola...

Rijeka je u finalu Atlantic kupa pobijedila češki Jablonec 3-0 i osvojila prvi trofej u 2017. Golove za Riječane zabili su Gavranović, Gorgon i Črnic... Rijeka doista izgleda impresivno
Vidi originalni članak

Rijeka je osvojila prvi trofej u 2017. Na respektabilnom međunarodnom turniru Atlantic kup Riječani su u finalu pobijedili Jablonec 3-0 (Gavranović, Gorgon, Črnic). E, sad, pitat ćete se zašto i koliko respektabilan kad je u finalu češki Jablonec? Osim Rijeke, nastupili su Šahtar, Debrecen, Djurgarden, Aarhus, Örebrö i Aalborg, a lanjski pobjednik ovog turnira bio je ruski gigant Zenit, godinu prije Dinamo Moskva, Kopenhagen...

Da stvar bude bolja, Rijeka je turnir osvojila a da pritom nije primila ni gol! Pobijedili su Aarhus 3-0, Djurgarden 1-0 i Jablonec 3-0. U finalu su bili toliko nadmoćni da su mogli zabiti najmanje pet komada. Česi praktički nisu stvorili niti jednu šansu. Ovakva Rijeka, kakvu je posložio Matjaž Kek, bit će itekako prvi kandidat za naslov prvaka Hrvatske. Jer, ovoj momčadi, koja u Portugalu doista izgleda moćno, pridružit će se napadač Nikica Jelavić te vjerojatno Ante Kulušić. Uz to, Rijeka ima i šest bodova prednosti ispred Dinama.

Odličnu utakmicu odigrao je i Osijek, koji je izgubio od kijevskog Dinama 2-1 i to golom u posljednjoj minuti. Bio je to susret kojem se posebno razveselio Domagoj Vida, bivši igrač Osijeka, sada Dinama. 

- Osijek mi se jako svidio, odlično su posložena momčad - rekao je Domagoj Vida.
 

Idi na 24sata

Komentari 119

  • Pobotchnick Leeyoobo 08.02.2017.

    nikad više neću sprdati hajduk kad osvoje trofej 4 kafića. ovi su ih prestigli u samo jednoj godini i po kmečanju i po "trofejima"

  • hyndai 08.02.2017.

    Prvi i jedini trofej ovoga kluba.Tako će i ostati.

  • HighFlyer 08.02.2017.

    We are the Champions....of the World

Komentiraj...
Vidi sve komentare