To je to što me zanima!

Prvi u 7 godina: Stoper iz BiH je odbio nositi kapetansku traku duginih boja u Premiershipu

Svih 20 kapetana u Premiershipu od lige su dobili naputak da trebaju nositi trake u bojama 'Pridea' kao podršku LGBT zajednici od drugog do sedmog prosinca. No, Ahmedhodžić se na to oglušio
Vidi originalni članak

Sheffield United je izgubio od Liverpoola (2-0) kod kuće, a na terenu ih je kao kapetan predvodio Anel Ahmedhodžić (24), reprezentativac Bosne i Hercegovine koji je rođen u Švedskoj. Dok je Virgil van Dijk s druge strane nosio onu u duginim bojama, Anel je nosio standardnu traku.

Svih 20 kapetana u Premiershipu od lige su dobili naputak da trebaju nositi trake u bojama 'Pridea' kao dio 'Rainbow Laces' kampanje za podršku LGBT zajednici od drugog do sedmog prosinca. No, Ahmedhodžić se na to oglušio.

- Nisam znao da nije nosio. To nije odluka kluba, već osobna odluka igrača - rekao je menadžer Sheffielda Chris Wilder.

Bilo kako bilo, njegov će klub nastaviti davati podršku takvim akcijama, dok je Ahmedhodžić svoje izabrao. Za vikend je njegova momčad slavila kod kuće protiv Brentforda (1-0), a reprezentativac BiH ponovno je bio kapetan.

Idi na 24sata

Komentari 44

  • true lies 12.12.2023.

    Inace je ozenio hrvaticu

  • Inati_se_slavonijo 11.12.2023.

    Tko bi rekao da će Bosanac biti najpametniji.

  • kajzanavek 11.12.2023.

    Bravo kapetane, svaka čast. I ne znam kome može biti jasno, da u današnje vrijeme kad imamo slobodan izbor, moramo nekog podržavati? Čudi me kak te neko može prisiliti na nekaj kaj ne želiš?

Komentiraj...
Vidi sve komentare