To je to što me zanima!

Prvo pojačanje šampionske Rijeke za LP - Marin Tomasov

Bivši najbolji nogometaš Prve HNL vratit će se na ljeto s posudbe iz Al Nassra. Klub iz Saudijske Arabije odlučio je da neće iskoristiti opciju otkupa ugovora te se Tomasov može vratiti u Rijeku
Vidi originalni članak

Bivši klub Zorana Mamića prema svemu sudeći neće iskoristiti opciju otkupa ugovora Marina Tomasova (29) te se bivši najbolji nogometaš Prve HNL na ljeto može vratiti u Rijeku.

Al Nassr, klub iz Saudijske Arabije, nakon jednogodišnje je posudbe ipak odlučio da neće iskoristiti priliku kako bi u potpunosti otkupio Tomasova za dva milijuna eura bez obzira na njegove sjajne igre u protekloj sezoni. 

No, zainteresiranih za hrvatskog krilnog napadača ne manjka, a ako i ne stigne ponuda koja bi Marina zainteresirala, uvijek se može vratiti u Rijeku s kojom bi tako krenuo u lov na skupine Lige prvaka

Vratio bi se Tomasov u šampionsku Rijeku i vjerojatno jako razveselio Matjaža Keka s obzirom na vjerojatne odlaske najboljih igrača poput Andrijaševića, Ristovskog, Gavranovića, Vešovića... Prema Transfermarktu Marin vrijedi dva milijuna eura, Rijeka ga je u siječnju 2015. dovela bez odštete iz Münchena, a Al Nassru posudila za 800.000 eura. Kako god bilo, novi sjajan posao Rijeke.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Pobotchnick Leeyoobo 24.05.2017.

    kek ima dobar nos za igrača koji mu treba i siguran sam da će dobro odabrati i lijepo nas predstaviti u lp.

  • HighFlyer 24.05.2017.

    He he, sjajna vijest. Ako bude na 80% od one forme prije odlaska, bit će sjajno pojačanje za Rijeku.

  • KrešimirHuzek 24.05.2017.

    Rijeka je gotova. Sad će se pokazati kolko vrijedi Zdravko Mamić. Rijeka će sve za malu lovu rasprodati i sve je to onda gotovo. Daj bože da griješim.

Komentiraj...
Vidi sve komentare