To je to što me zanima!

Prvo Stanićevo pojačanje: U Hajduk stiže branič iz Belgije

Nihad Mujakić stiže na posudbu u Hajduk iz belgijskog Kortrijka, potvrdili su Belgijci na svojim službenim stranicama. U Belgiji se Mujakić nije naigrao, ali Hajdukova struka procijenila je da će im dobro doći
Vidi originalni članak

Splitski Hajduk popunio je rupu u rosteru na stoperskoj poziciji nastalu odlaskom Oleksandra Svatoka u Dnjipro. Na njegovo mjesto došao je bh. igrač Nihad Mujakić (21) na posudbu iz belgijskog Kortrijka, potvrdili su Belgijci na službenim stranicama kluba.

U Belgiju je došao iz Sarajeva, ali nije se snašao, a ni naigrao. Ima samo dva nastupa ove sezone i trebat će mu vremena da uđe u natjecateljsku formu. Kortrijk ga je Sarajlijama platio 1,1 milijun eura i od njega još imaju velika očekivanja, ali morat će se prvo nametnuti u redovima "bilih".

GREGOR GULIŠIJA Zvali su me natrag u Hajduk, ali već sam dogovorio s Lilleom

Mujakić je prvo pojačanje nove sportske struke "majstora s mora", prva akvizicija sportskog direktora Kepčije i njegova savjetnika Marija Stanića. Mujakić bi se uskoro trebao priključiti svojim suigračima u Beleku, koje već u ponedjeljak očekuje pripremna utakmica s makedonskim Vardarom.

HAJDUK - HONVED 5-0 Pukla petarda u Beleku: Caktaš zabio dva, 'bili' slomili Honved

Idi na 24sata

Komentari 20

  • pipolino 18.01.2020.

    Pojačanje? Vjerojatno, jer njima su pojačanja i igrači iz Kustošije,Solina,Dugopolja,Sesveta i svih ostalih drugo i treće ligaša.

  • PunPogodak 18.01.2020.

    neshvatljivo mi je da igrači u klubu koji ne igra nikakvu ulogu u europi tj europskim natjecanjima niti je osvajač domaće titule zadnjih 10god imaju godišnja primanja veća od 120 000 eura...pa neznam da je kakav IGRAČ. po meni nijedan igrač u hrv ligi nebi trebao imati veću plaću od 8000 eura mjesečno i pri tome ne mislim na Dinamo jer ipak su redoviti sudionici europe. Vjerujem da su u Hajduku pravi prijatelji Hajduka onda bi od 25 igrača u rosteru bilo 15 dalmoša, 5 bosanaca/ hercegovaca i 5 stranaca( kvalitetnih stranaca koji će mladim domaćim talentima prenijeti iskustvo i dignuti igru na višu razinu) u ekipi 90% igrača bi imalo max 10 000eura mjesecno, a onih 10% bi imalo max 20 000 eura. sve ostalo je lopovluk svih onih predsjednika, uprava, nadzornih odbora, menaždera i VELIKIH I BRIŽNIH RODITELJA. nemamo naviku da punimo stadione redovito i jednostavno budimo realni 10 000 eura je godišnja plaća fakultetski obrazovane osobe. Tko nije zadovoljan neka ide vani grijati klupu u prosječne klubove. Imali smo nekoliko primjera na europskoj razini gdje su ekipe sa malim budžetom ostvarivali odlične rezultate (Apoel Nicosia, Ludogorec, Maribor...). I opet kazem ko kaze da se samo u Dalmaciji nemoze naći 15 top igrača za Hajduk LAZEEEE. Hajduk nebi bio losiji od 5 pozicije sa domaćim mladim dečkima poniklim u svom omladinskom pogonu, a sad ko fol pucaju na 1.mjesto sa igračima upitne kvalitete i to preplaćenim europskim propalitetima i kuknjava na najjačeeeee. Bok

  • Zagor te-nej 18.01.2020.

    Jel nisu govorili da im treba centarfor.... Ili im treba šta di nađu....

Komentiraj...
Vidi sve komentare