Sport

Komentari 20

Prvo Stanićevo pojačanje: U Hajduk stiže branič iz Belgije

Prvo Stanićevo pojačanje: U Hajduk stiže branič iz Belgije

Nihad Mujakić stiže na posudbu u Hajduk iz belgijskog Kortrijka, potvrdili su Belgijci na svojim službenim stranicama. U Belgiji se Mujakić nije naigrao, ali Hajdukova struka procijenila je da će im dobro doći

Splitski Hajduk popunio je rupu u rosteru na stoperskoj poziciji nastalu odlaskom Oleksandra Svatoka u Dnjipro. Na njegovo mjesto došao je bh. igrač Nihad Mujakić (21) na posudbu iz belgijskog Kortrijka, potvrdili su Belgijci na službenim stranicama kluba.

U Belgiju je došao iz Sarajeva, ali nije se snašao, a ni naigrao. Ima samo dva nastupa ove sezone i trebat će mu vremena da uđe u natjecateljsku formu. Kortrijk ga je Sarajlijama platio 1,1 milijun eura i od njega još imaju velika očekivanja, ali morat će se prvo nametnuti u redovima "bilih".

Mujakić je prvo pojačanje nove sportske struke "majstora s mora", prva akvizicija sportskog direktora Kepčije i njegova savjetnika Marija Stanića. Mujakić bi se uskoro trebao priključiti svojim suigračima u Beleku, koje već u ponedjeljak očekuje pripremna utakmica s makedonskim Vardarom.

Najčitaniji članci