To je to što me zanima!

Prvotravanjska šala? Lennox Lewis u revanšu protiv Vitalija

"Uživao sam u mirovini, ali imam još nedovršenog posla i otprilike 125 milijuna razloga da to učinim. 29. rujna LL v K2 gotova stvar. Kličko, veselim se 29. rujnu"
Vidi originalni članak

Umirovljeni bivši svjetski boksački prvak u teškoj kategoriji, danas 46-godišnji Lennox Lewis, objavio je putem Twittera kako se vraća iz mirovine da bi pružio dugoočekivani revanš Vitaliju Kličku (40)...

"Uživao sam u mirovini, ali imam još nedovršenog posla i otprilike 125 milijuna razloga da to učinim. 29. rujna LL v K2 gotova stvar. Kličko, veselim se 29. rujnu", napisao je Lewis (46) na svom Twitter profilu.

Lako je moguće, štoviše vrlo je vjerojatno, da je sve to Lewisova prvotravanjska šala, ali je svakako vijest probudila maštu boksačkih zaljubljenika budući danas u teškoj kategoriji braća Kličko jednostavno nemaju dostojnog protivnika i izazivača.

Lewis je posljednji čovjek koji je pobijedio starijeg brata Kličko, aktualnog svjetskog prvaka prema WBC verziji, sudačkim prekidom nakon šest rundi.

Borba održana u Los Angelesu u lipnju 2003. godine bila je posljednja u velikoj Lewisovoj karijeri (42 pobjede i 2 poraza), a bio je to ujedno i posljednji poraz koji je doživio Vitalij Kličko.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • bonecrusher 11.04.2012.

    Ko kaže da braća danas nemaju dostojnog protivnika? A Evander Holyfield? To je druga stvar što ga se braća boje, pa ne žele s njim u ring. Holy je u uzvratnoj borbi istukao Lewisa kao malo dijete, ali je tada pokrađen na isti način kao i protiv Valujeva. On ima potpuno pravo u ring protiv braće prije Lewisa. Čovjek je još uvijek aktivan, dok Lewisa nije bilo u ringu od 2003. i teško da bi on mogao dohvatiti formu koju je imao nekad....Osim toga Holy ima potpuno pravo boksati protiv braće, jer je ustvari on osvojio titulu pobijedivši diva Valujeva (bez obzira što je pokraden), a trenutni je nositelj WBF titule, koja istina bog nije toliko "važna" kao ove 4 glavne, ali je službena titula svjetskog prvaka po federaciji WBF....Tek nakon meča Holifilda protiv Kličkovih može se govoriti o tome da oni nemaju dostojnog protivnika. A iskreno govoreći mišljenja sam da bi ih i Lennox obojicu pretuko kad bi se dobro pripremio bez obzira na sve...

  • nogometas24 10.04.2012.

    lennox pickica sto nije dao vitaliju revans poslije one prve borbe 2003 tada su svi u svijetu boksa pa cak i emanuel steward koji mu je tada bijo trener govorili da udje ponovno u ring sa vitalijem jer je prva borba bila prekinuta zbog vitalijeve ozljede on nije imao muda deset godina poslije ismijava bracu klicku i ne vidi u njima dobre boksere iako oni drze sve titule isti kao pele koji prica da mu messi nije niti ce mu biti do koljena evo ja bih isto dodao da nisam sa 16 poceo piti sa 18 pusiti da bih danas bijo poznat poput messija ili ronalda bla bla bla

  • mico orlovic 02.04.2012.

    de zamislite da sa vrati i da ga pobjedi, pa braca bi ispali najveci papci ovog milenija :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare