To je to što me zanima!

PSG igrao bez Neya, Rennes ih srušio! Gent slavio pred Rijeku

Belgijski Gent, protivnik Rijeke u posljednjem pretkolu Europske lige, u nedjelju je protiv Oostendea slavio sa 2-0. Bivši Hajdukovci Goran Milović i Ante Palaversa igrali su za gostujući Oostende cijeli susret
Vidi originalni članak

U posljednjoj utakmici 2. kola francuskog nogometnog prvenstva Rennes je iznenađujuće na svom terenu svladao prvaka PSG sa 2-1 (1-1).

Parižani su poveli golom Cavanija (36) nakon velike pogreške domaće obrane, no do poluvremena je Niang (44) uspio izjednačiti. Početkom nastavka Del Castillo (48) je glavom pogodio za pobjedu Rennesa.

Nakon dva kola Rennes ima maksimalnih šest bodova, kao Lyon i Nice, dok je PSG, kod kojeg nije bilo Neymara, ostao na tri boda.

Belgijski Gent, protivnik Rijeke u posljednjem pretkolu Europske lige, u nedjelju je u 4. kolu domaćeg prvenstva protiv Oostendea slavio sa 2-0.

Gent je poveo u 48. minuti, uigranu kombinaciju nakon kornera realizirao je ukrajinski veznjak Roman Jaremčuk. Na 2-0 povisio je 19-godišnji kanadski napadač Jonathan David u 53. minuti, a uposlio ga je desni branič Šveđanin Mikael Lustig.

Bivši Hajdukovci stoper Goran Milović i veznjak Ante Palaversa odigrali su za gostujući Oostende cijeli susret. 
 
Prva utakmica igrat će se 22. kolovoza u Gentu, dok je uzvrat u Rijeci na programu 29. kolovoza. (jć)

Idi na 24sata

Komentari 5

  • lou junior 19.08.2019.

    izgubili su zato što neymar nije igrao lel

  • 19.08.2019.

    City kikso. Barca kiksala. Bayern kikso. Psg kikso. Jos juve neka kiksa i svih 5 prvaka lige petice su lose usli u sezonu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare