To je to što me zanima!

PSG izgubio kompas: Cijena? Sitnica! Potrošili su 240 mil. €

U samo godinu dana PSG je potrošio 240 milijuna eura na transfere, a na plaće prvih 11 još 60 milijuna eura. To je baš pravo pijano razbacivanje milijunima
Vidi originalni članak

Pijano razbacivanje milijunima naljutilo je i francuskog predsjednika Francoisa Hollandea. Namjerava uvesti porez od 75 posto svakome tko zarađuje više od milijun eura na godinu.

S golemih 14,5 milijuna eura godišnje Zlatan je postao treći najplaćeniji igrač današnjice, ali bi vrlo brzo mogao pasti na “prosjački štap”.

Zbog Nassera Al Khelaifija, bogatog šeika i predsjednika PSG-a, dignula se cijela Francuska na noge. 

Spremni su mijenjati zakon prema kojem bi, konkretno Zlatanu Ibrahimoviću, od 14,5 milijuna eura ostalo samo tri. Morao bi platiti više od 11 milijuna eura poreza. Dođe li do toga, svi skupo plaćeni igrači pobjegli bi glavom bez obzira iz Francuske. No dok se taj zakon ne uvede, PSG će trošiti “šakom i kapom”. U samo godinu dana potrošili su nevjerojatnih 240 milijuna eura na transfere, a još 58 milijuna na godinu daju na plaće prvih 11 igrača.

Ancelotti ih trenira za 5,9 milijuna godišnje, a to još ni nije kraj. Žele dovesti Kaku, nadaju se i našem Luki Modriću i tko zna kome još. Istodobno su počeli trošiti velike iznose i na žensku momčad. 

Sve u svemu, izgubili su kompas...

14,5

milijuna eura na godinu navodno će zarađivati Zlatan Ibrahimović u PSG-u

101

milijun eura platio je PSG ovo ljeto za tri pojačanja - Ibru, Silvu i Lavezzija

75

posto uzet će francuska vlada svima koji zarađuju više od milijun eura

60

milijardi eura “teška” je QIA, tvrtka koja je vlasnik PSG-a

 
Idi na 24sata

Komentari 45

  • adrijana_volim_te 21.07.2012.

    PO CEMU JE IBRAHIMOVIC BOLJI OD LUKE??????JEDINO AKO GLEDAMO VISINU, ON JE VISI OD LUKE.Po TEHNICI i Ucinkovitoscu nije ni blizu Dr Luki!

  • DomagoyDumancic_1 19.07.2012.

    Šta ste se svi uspuhali. Ko da Silva, Lavezzi, Ibra, Pastore i Gameiro mogu išta Messiu Xaviu, Iniesti, Piqueu, Villi ili, Ronaldu, Ozilu, Alonsu, Pepeu, Benzemi..Mogu dovest još 10 najboljih svjetskih igrači, Barci i Realu ne mogu ništa :)

  • grga1992 19.07.2012.

    ovo je dobra vijest deri gamad i plaćenike ibra će pobjeć glavom bez obzira zato što njemu samo pare igraju ulogu

Komentiraj...
Vidi sve komentare